Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 510 / 52 / 1
byłem po 3 dniach nocek z mxe
Nie łącz tych dwóch substancji ze sobą, ZS gwarantowany. Pewnie trójka nie podziałała na 100% przez ten ciąg na MXE.
Uwaga! Użytkownik TrzymamSzafe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 305 / 2 / 0
co drugi "pierwszak" marnuje potencjał siedząc na tym w domu. do ludzi na impreze a niee!!
  • 192 / 2 / 0
To nie jest MDMA żeby tak mocno ciągneło do zabawy w postaci skakania po parkiecie. Za mało dopaminki w tym specyfiku.

Szarlatan : wyśpij się i zapodaj na pierwszy rzut troche więcej :) 50mg to nie tak dużo jak na taką substancję. Więcej zarzuć a będzie lepiej.
  • 23 / / 0
Tak zrobię :D zaintrygował mnie ten specyfik. Myślę też o tym ZS, mam do spróbowania w planach na jutro wieczór MXP, i o ile nie mam ochoty mieszać jednego z drugim, to czy właśnie dzień później nadal jest wysokie ryzyko wystąpienia zespołu serotoninowego. Czy np. jeśli dzisiaj po południu było 3MMC a jutro wieczór pójdzie dyso to chyba będzie wszystko w porządku? Ewentualnie nawet jutro koło południa dajmy na to 100mg 3MMC a wieczorkiem koło północy MXP by poszło to będzie okej? Szkoda by było sobie wkręcać niepotrzebnie potencjalnie niebezpieczne dla życia stany :D W b-k jestem zupełny świeżak, nigdy mnie nie ciągnęły stymulanty, ale się zakręcił w taszy, to szkoda by testów nie robić :)
  • 510 / 52 / 1
Powinno być w porządku, oczywiście jeśli faktycznie walniesz tylko to 100mg, a nie polecisz aż się worek skończy %-D Jak ulegniesz i będziesz dorzucał trójkę to ja bym odpuścił MXE na kilka dni. Na serotoninowym dołku działa bardzo nieprzyjemnie.
Uwaga! Użytkownik TrzymamSzafe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
DO Admina ;)

próbujemy zamieścić post dotyczący 4mmc
znaleźliśmy sklep w necie[cut] pewny Polski sklep gdzie można kupić mefedron/warn]

i nie bardzo wiemy o co chodzi - mefedron jest generalnie nielagalny więc jakim cudem można go kupić - moze masz info co to za sklep - czy nie jakiś naciagacz na kasę? Czy może nieauktualna strona?

z góry dzięki za info i za zawracanie 3 liter :)

pozdrawimy

Wyjątkowo akceptuje na 99% takie oferty to oszustwa
Emsi
  • 13 / / 0
1.)
Jakiś czas temu wpadł mi w ręce bufedron.
Przez wieczór poszło jakoś 300 - 350 mg, w ogóle mi nie podeszło, pusty speed, zero kreatywności, zero euforii, zero empatii.
Był to mój pierwszy kontakt z bK.

MDMA za to uwielbiam. Do klubu, na koncert świetna sprawa, jednakowoż w domku czuję się ciutkę za wysoko. Mam ochotę tańczyć, tulić, kochać (jak to po emce), przy tym nie usiedzę spokojnie w miejscu, potrzebuję zwiedzać ten piękny świat.

Szukam więc czegoś co obudzi we mnie kreatywność, pomysłowość i empatię, ale nie wystrzeli do tańca, chodzenia tak silnie jak emka.
Po opiniach wychodzi, że zdecydowałbym się na to 3-MMC. Ma być silnie euforycznie, a przy tym ma nie być tej nachalnej amfetaminowej stymulacji, której po prostu nie lubię.

Dobrze kombinuję, czy odpuścić, kołować coś innego?
Sort biały kryształ, wręcz taka kula.

Szczerze to wolałbym koks ale drogi :}
Uwaga! Użytkownik KiRiTsu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 23 / / 0
Zapodane 100mg sniff.
Eh ten stan, mógłbym tak zawsze (stąd niebezpieczeństwo uzależnienia się od tego)
Nos piekł jak sam skur.... po 10 min przestał, ale już po wczorajszym cały czas odczuwałem że coś już jest nie tak, jakaś krewka z nosa lekka, generalnie uczucie że coś nie gra, trzeba odpocząc i się zregenerować przez najbliższe dni.
Dziwne, mam wrażenie że wczoraj ta bombka weszła jednak równo z sniffem po godzinie, bo siekło od razu, a teraz musiałem pokręcić się po domu wyzywając na ból nosa aż wejdzie po 10 minutach.
Następne próby zdecydowanie do brzuszka.
No nic, łapię gitarkę i zobaczę gdzie mnie to zaprowadzi :) Na pewno nie wrzucam MXP wieczorkiem, naczytałem się, że generalnie ludzie nie polecają, więc może poczekać.
Tylko to ciśnienie mnie martwi, taka rozbieżność, 150/80, czemu to górne tylko rośnie?
Potwierdzam także przy okazji wpływ tego specyfiku na sny, nie dość że padłem po 22 wczoraj i zasnąłem bez problemu to miałem niesamowicie wyraźne sny, wcale mi to nie przeszkadzało. Rano obudziłem się po 9 wyspany, sucho w gardle, napiłem się i jeszcze polulałem do 12, budząc się z lekkim bólem głowy, ale kawka wystarczyła żeby wszystko wróciło do normy.
Zapodane 13:30, myślę że do 16/17 wszystko wróci do normy, zwłaszcza oczy :)

Przy okazji. Kristu, myśle, że 3mmc trafi Ci w gust, mnie wcale nie porywa do tańca teraz, ale z ludźmi bym pogadał :D
  • 170 / 2 / 0
Nie wiem skąd był sort ,ale 250mg "trójki" pposkładało mnie :D
Macie paranoje po tym ?
Spoiler:
Spoiler:
  • 510 / 52 / 1
Dobrze kombinujesz, tylko odpowiednio obniż dawkę, bo przy wyższych euforia jest tak ogromna, że nic konstruktywnego raczej nie zrobisz. Przy oralu stymulacja jest nienachalna, przynajmniej ja miałem ochotę tylko leżeć :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Medyczna marihuana a prawo jazdy: Pacjenci w pułapce przepisów

Pacjenci stosujący konopie medyczne wciąż narażeni są na poważne konsekwencje prawne, mimo że działają zgodnie z zaleceniami lekarzy. Brak przepisów rozróżniających marihuanę medyczną od rekreacyjnej oraz niejasne regulacje dotyczące dopuszczalnych poziomów THC we krwi mogą skutkować postawieniem zarzutów karnych czy utratą prawa jazdy. Czy Ministerstwo Zdrowia planuje jakieś zmiany w tym zakresie?

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.