surveilled pisze: Nazwa "mofedron" jest bezpodstawna, gdyż tej struktury nie odzwierciedla w żaden sposób. Wygląda to, jakby ktoś chciał kombinować z samogłoskami a'la flefedron (4-FMC), flufedron (3-FMC). Samogłoska "E" w "mefedron" brzmi idealnie, i tworząc sylabę "ME" wskazuje na obecność grupy metylowej. Zmieńmy ją zatem na... A? U? Y? I? Pozostaje "O", z braku laku, i to widać.
co do nazwy mofedron to idę o zakład, że się przyjmie. podobna do mefedronu, a metafedron może być zbyt długa/skomplikowana dla "mas" ;)
d4rqu pisze:Nie wiem co wy pierdolicie z tym pulsem. Mnie 3-mmc zaskoczył tym, że nie stymuluje mnie praktycznie ani trochę oraz nie chodzi na serce/puls. Nie działa po prostu na te receptory...
toshiro mifune pisze: co do tych którzy nie odczuwali stymulacji po tym, to mówicie o kryształowym sorcie? Ktos gdzieś wspominał o pudrze. Pierwszy raz z kryształem i odczuwałem bardzo wyraźną stymulacje do 4 godzin po zażyciu, do 6 godzin zauważalną.
[ external image ]
Dla porównania zmierzyłem raz ciśnienie jak byłem na fecie: 193/95.
Inna sprawa, że 3mmc działa tylko na początku, jak przerobisz nockę na nim to nawet nie wiem jaką byś dawkę zajebał to on nie będzie działać ani trochę.
3mmc fajny środek, ale straszny neogar jest po tym - mefedron miał znacznie mniejszy ;p
pierwsza dawka poszła oralnie - 250mg w 3 czystych kapsułkach po jakiś lekach. Zaczęło działać jakoś dopiero po 35-40 minutach, więc od razu dociągnęłam 125mg (łatwo się dzieli 0,5 gramowy woreczek na cztery części). nie ma tego samego pierdolnięcia co po 4mec. faza jest nieco inna. robi się cieplusio, milusio, fajnie jest sobie chwilę dłuższą poleżeć, pojęczeć z rozkoszy. potem można sobie tańczyć i co tylko. pojawił się także oczopląs i gwiazdki (taki przyjemny rozjazd oczu).
jak czułam, że trochę schodziło (po ok 2h) dociągnęłam kolejną dawkę 125mg.
po jakiejś godzinie znowu dociąganie i znowu (ale to już nie jest fajne - działa krótko, wcale nie euforycznie).
no i oczywiście nie można zasnąć. imprezę skończyłam jakoś po 2. mamy 6:20 a ja wciąż na nogach (dosłownie - tańczę sobie)
d4rqu pisze:Co ty za bzdury opowiadasz. Ja chyba zrobiłem 3g metafedronu, z tego za pierwszym razem poszło chyba 800mg oralnie + jeszcze sniff. Ciśnienie normalne 122/69, tętno 120.
ciśnienia sobie nie mierzyłem akurat, natomiast skok tętna i ciśnienia pamiętam dobrze, choć może to była kwestia interakcji z innymi środkami które chcąc niechcąć występują w moim krwiobiegu ;)
byłbym skłonny sprawdzić tylko dla tego efektu, ale skończyło się, a poza tym nietypowe bardzo 5-API mi dużo bardziej leży ;] nie lubię nieogaru.
btw - 800mg na pierwszy raz? nie chcę się pukać w czoło, powiem tylko tyle - nie rozumiem.
Inna sprawa, że 3mmc działa tylko na początku, jak przerobisz nockę na nim to nawet nie wiem jaką byś dawkę zajebał to on nie będzie działać ani trochę.
scr pisze:bez przesady, że bzdury. na mnie tak zadziałało. na CIebie inaczej. normalka - za erowidem: "Know your Body, Know your Mind, Know your Substance, Know your Source".d4rqu pisze:Co ty za bzdury opowiadasz. Ja chyba zrobiłem 3g metafedronu, z tego za pierwszym razem poszło chyba 800mg oralnie + jeszcze sniff. Ciśnienie normalne 122/69, tętno 120.
ciśnienia sobie nie mierzyłem akurat, natomiast skok tętna i ciśnienia pamiętam dobrze, choć może to była kwestia interakcji z innymi środkami które chcąc niechcąć występują w moim krwiobiegu ;)
byłbym skłonny sprawdzić tylko dla tego efektu, ale skończyło się, a poza tym nietypowe bardzo 5-API mi dużo bardziej leży ;] nie lubię nieogaru.
btw - 800mg na pierwszy raz? nie chcę się pukać w czoło, powiem tylko tyle - nie rozumiem.
co jak dla mnie potwierdza hipotezę, że jego główna aktywność jest serotonergiczna. ;)Inna sprawa, że 3mmc działa tylko na początku, jak przerobisz nockę na nim to nawet nie wiem jaką byś dawkę zajebał to on nie będzie działać ani trochę.
Inna sprawa to kwestia żołądka - 3mmc jest pierwszym dragiem który zażywałem w tzw. bombkach (+ oczywiście sniffy. Nie wiem czy to wina tego środka czy może bombek lub chusteczki - ale pierwszy raz mam wrażenie że mój żołądek już nie wróci do normalności. Od rana mam straszne mdłości, ledwo w pracy wytrzymałem - nic nie mogę dziś zjeść - już się przewracam. Jak dożyję do jutra do przechodzę na ekologiczną żywność.
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/2/2883cd61-c170-4dac-a2b7-5c1c7c257604/FB_IMG_1686238329715.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250426%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250426T163402Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=18949cb556d112ea7c2dea2010a1d1078bbf2c2954709a4fb33c6637c76efeef)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut_ekranu_z_2025-01-17_11-55-24.jpg)
„Wokół marihuany medycznej wciąż jest wiele stereotypów, a największą bolączką jest dezinformacja”
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news/klefedronfabrik5.jpg)
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/lotnisko-w-pyrzowicach-.jpg)
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk
Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/jrt-treated-cortical-neuron.jpg)
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cannabe-a.jpg)
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?
W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.