Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
It's not going to be fun.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
No dajcie mu szansę.
Niczym biblijny Szymon Cyrenejczyk.
Informujemy, że Twoje konto zostało trwale zablokowane. Decyzja ta została podjęta po dokładnej analizie Twojej aktywności na forum i jest ostateczna.
Blokada konta jest permanentna i w tym przypadku nie podlega dyskusji.
- Powód: Naruszenie kluczowych punktów regulaminu portalu.
- Status: Brak możliwości odwołania.
Z poważaniem,
Administracja Hyperreal.info
Popek x Sobota x Matheo ft. Rootzmans - Bajka
https://youtu.be/9Omxb_QDp7o?si=-LxtG_vwEZHVIFqq
Chcę zostać poddany pod osąd. Sędzią jest surveilled.
Zamierzam powołać ławę przysięgłych w składzie: DelicSajko aka DzoBajden, CatchAFall, jezus_chytrus, deadmaus5, Steetart, MerX i mmigotka.
Moimi winami są: agresja słowna i groźby, a także spaczone podteksty seksualne. Przeprosiłem już wszystkich za swoje zachowanie, i zrozumiałem swój błąd.
Moimi zasługami dla forum są lata aktywnego wkładu i zaangażowania, zakładanie ciekawych tematów, opisy wielu tutoriali, później chyba z 5 lat w moderacji, gdzie robiłem 300% normy, restrukturyzacje działów, dodawanie nowych np Substancje Odzwierzęce, teleportowałem Zakon Maczany do Magicznego Ogrodu jak miałem 25 lat, obszerny i wartościowy content na hypertube min Dopesick, Hamilton's Pharmacopeia, Trafficked. Nie mówiąc już o kwestii integracyjnej, coachingowej i mentoringowej. Byłem przyjęty do wewnątrznego kręgu, miałem mniejsze uprawnienia globalne. Znajduję się obecnie w pierwszej 15 top listy karmy na bazowym widoku. Mam wsparcie legend gawiedzi. Znam prawie wszystkie większe ikony. Jednak nie chciałbym aby moja skromna osoba była wysunięta poza nawias.
O to Was proszę przyjaciele. Pozbierajmy ponownie smocze kule, i wskrzeście mnie, bo nowe zagrożenia nadchodzą, licho nigdy nie śpi, i musimy trzymać się razem, a nie tworzyć podziały. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Jestem wstępnie po słowie z survem. Wokanda odbyłaby się 23.04.2026.
Proszę o odpowiedź.
Z wyrazami szacunku.
Zgienty
warn offtop stteetart
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.