Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
It's not going to be fun.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
No dajcie mu szansę.
Niczym biblijny Szymon Cyrenejczyk.
Informujemy, że Twoje konto zostało trwale zablokowane. Decyzja ta została podjęta po dokładnej analizie Twojej aktywności na forum i jest ostateczna.
Blokada konta jest permanentna i w tym przypadku nie podlega dyskusji.
- Powód: Naruszenie kluczowych punktów regulaminu portalu.
- Status: Brak możliwości odwołania.
Z poważaniem,
Administracja Hyperreal.info
Popek x Sobota x Matheo ft. Rootzmans - Bajka
https://youtu.be/9Omxb_QDp7o?si=-LxtG_vwEZHVIFqq
Chcę zostać poddany pod osąd. Sędzią jest surveilled.
Zamierzam powołać ławę przysięgłych w składzie: DelicSajko aka DzoBajden, CatchAFall, jezus_chytrus, deadmaus5, Steetart, MerX i mmigotka.
Moimi winami są: agresja słowna i groźby, a także spaczone podteksty seksualne. Przeprosiłem już wszystkich za swoje zachowanie, i zrozumiałem swój błąd.
Moimi zasługami dla forum są lata aktywnego wkładu i zaangażowania, zakładanie ciekawych tematów, opisy wielu tutoriali, później chyba z 5 lat w moderacji, gdzie robiłem 300% normy, restrukturyzacje działów, dodawanie nowych np Substancje Odzwierzęce, teleportowałem Zakon Maczany do Magicznego Ogrodu jak miałem 25 lat, obszerny i wartościowy content na hypertube min Dopesick, Hamilton's Pharmacopeia, Trafficked. Nie mówiąc już o kwestii integracyjnej, coachingowej i mentoringowej. Byłem przyjęty do wewnątrznego kręgu, miałem mniejsze uprawnienia globalne. Znajduję się obecnie w pierwszej 15 top listy karmy na bazowym widoku. Mam wsparcie legend gawiedzi. Znam prawie wszystkie większe ikony. Jednak nie chciałbym aby moja skromna osoba była wysunięta poza nawias.
O to Was proszę przyjaciele. Pozbierajmy ponownie smocze kule, i wskrzeście mnie, bo nowe zagrożenia nadchodzą, licho nigdy nie śpi, i musimy trzymać się razem, a nie tworzyć podziały. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Jestem wstępnie po słowie z survem. Wokanda odbyłaby się 23.04.2026.
Proszę o odpowiedź.
Z wyrazami szacunku.
Zgienty
warn offtop stteetart
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.