Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 9376 / 1825 / 2
@london5 a kto Ci wlepił te pół roku bana ?
  • 768 / 105 / 0
A gdzie jest tutaj czat ?
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1319 / 335 / 12
28 grudnia 2023Stteetart pisze:
Właśnie? Jak coś to nie ja %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 768 / 105 / 0
Jedzie @Czoug
 ! warn - odpocznij 72h
Kolejne takie dyskusje w tym temacie będą nagradzane warnami -- dotyczy to wszystkich. / D5
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5785 / 1185 / 43
Nie da się już zacytować.

Tak jak pisałem wyżej: powody bana nie są publiczne.
Nadto, podstawą bana są fakty na forum. A fakty są takie że London opublikował pierwszy post w tamtym temacie i adresy.
To napisał Surv.

Po prostu mnie nie lubi i myślał, że nie dożyję końca bana.
A zbieraliśmy ze Z. kasę na mój odwyk, to go pewnie wkurwiło jeszcze.

Ale na pół roku ? To za dużo. Uważam że kara była surowa, sprawiedliwa ale za długa.
28 grudnia 2023Stteetart pisze:
Jak to kto - Surv.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 9376 / 1825 / 2
@london5 wiesz dobrze, że historia była nieco inna, ale mi chodziło o to kto Ci wlepił pół roku bana. Był to surv. To @surveilled podejmuje takie decyzje, nikt z modów nie ma fizycznej możliwości wlepienia co bana dłużej niż na 72h. Być może globale mają taką możliwość ale nie wiem.
Tam gdzie moderacja się wstrzymuje z decyzją (taka czy inną) do gry wjeżdża surv więc tak defacfo za coś czego nie robimy skargi i żale zbiera @surveilled.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 6168 / 434 / 12
Sorry, święta święta i przez to nie miałem czasu tu spojrzeć. Koleżce niepełnoletniemu zablokowałem konto aż będzie pełnoletni – bo był na tyle dokładny by podać w którym m-cu ma urodziny.

@london5 Dostałeś długiego bana, ponieważ dopuściłeś się defraudacji pieniężnej. Żeby nie karmić trola, nie będę przytaczał konkretnej sytuacji – choć pamiętam ją dobitnie.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 368 / 110 / 0
Jest jakiś nowy wątek złote maliny edycja 0 czy jakoś tak, ktoś tam wstawił mój post z przed kilku miesięcy ze zmienioną treścią w jakiś dziwny sposób treścią, proszę o usunięcie tamtego posta.
tasiemiec-gdzie-sie-strolowac-t77315.html
Tu link do tego wątku

Wgl początek tego wątku wygląda jakby ktoś przekleił posty z innego i sobie dla śmiechu pozmieniał treść WTF?

Ps. Czy moderatorzy (jeśli to oni) mogą sobie od tak wstawiać posty z dowolną treścią z kont użytkowników? Bo jeśli tak to to jest nieźle pojebane
"Life pain always sexy"
  • 1319 / 335 / 12
@ListyDoMDMA spoko post usunięto na prośbę autora
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2251 / 383 / 0
Również mój przerobiony przez moderatora proszę usunąć
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.