Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
Tam podajesz i podmieniasz stare, na nowe. Również hasło, jeżeli zachodzi taka potrzeba.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Edytowałem swój już wcześniej zaakceptowany post przez moderatora i teraz znowu oczekuje na akceptację - co jest oczywiste - viewtopic.php?p=3870393#p3870393
Ale zauważyłem też, że po tej edycji wcięło mi dostęp do czatu + jak wchodzę w swój profil to licznik postów pokazuje 0. A z tego co rozumiem powinno pokazywać w tej chwili 1 bo tyle postów jest zaakceptowanych w dziale, który się podlicza do puli wiadomości.
Wygląda na to, że dopiero moja druga wiadomość została wliczona do puli, a że ją edytowałem to licznik z powrotem spadł na 0 do czasu ponownej akceptacji.
Czy można prosić o odblokowanie pm ?
Nie mam jak wysłać vendorowi mojego session.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Poza tym nie było mnie jakiś czas i widzę, że w dziale sprzedawcy nie ma gdzie dyskutować o sklepach... Czy gdzies na hypku jeszcze można ?
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Bóg zapłać
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.