Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 4447 / 709 / 2117
Twoje konto -> profil -> kliknij strzałkę obok nazwy profil -> ustawienia konta.
Tam podajesz i podmieniasz stare, na nowe. Również hasło, jeżeli zachodzi taka potrzeba.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 177 / 27 / 0
Prosiłbym o aktywację konta serotoninowy.
Przedstawienie musi trwać.
  • 6225 / 446 / 12
Zrobione.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 6 / 1 / 0
Hej, mam takie pytanko odnośnie ograniczenia nowych kont.

Edytowałem swój już wcześniej zaakceptowany post przez moderatora i teraz znowu oczekuje na akceptację - co jest oczywiste - viewtopic.php?p=3870393#p3870393

Ale zauważyłem też, że po tej edycji wcięło mi dostęp do czatu + jak wchodzę w swój profil to licznik postów pokazuje 0. A z tego co rozumiem powinno pokazywać w tej chwili 1 bo tyle postów jest zaakceptowanych w dziale, który się podlicza do puli wiadomości.

Wygląda na to, że dopiero moja druga wiadomość została wliczona do puli, a że ją edytowałem to licznik z powrotem spadł na 0 do czasu ponownej akceptacji.
Ostatnio zmieniony 10 marca 2026 przez celeb17, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 6225 / 446 / 12
@celeb17: Nie widzę pytania, ale tak: edytowanie postów miesza trochę przy naszym bocie który przyznaje uprawnienia.

• 5308 / 950 / 0
Witam
Czy można prosić o odblokowanie pm ?
Nie mam jak wysłać vendorowi mojego session.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 6225 / 446 / 12
@ledzeppelin2 Nie, przykro nam. Wiesz dlaczego zasłużyłeś na taką nadzwyczajną karę. Pozdrawiamy

• 10 / 1 / 0
Mam problem ze zmiana hasła do konta. Nie tego, innego starego. Nie dochodzi do mnie email do resetowania hasła. Cos można z tym zrobić ?
Poza tym nie było mnie jakiś czas i widzę, że w dziale sprzedawcy nie ma gdzie dyskutować o sklepach... Czy gdzies na hypku jeszcze można ?
Ostatnio zmieniony 28 marca 2026 przez arturoo99, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1660 / 418 / 2
@arturoo99 odezwij się proszę na e-mail: xrem789@hyperreal.info
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 142 / 9 / 0
Poproszę o zmiane nicku na CloneserSztuki

Bóg zapłać
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.

Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.