Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 15 / 7 / 0
Hej, zauważyłam, że zniknęło kilka moich postów, w tym 1 załozony przeze mnie wątek, który chciałam ponownie przejrzeć z uwagi na zawarte tam rady. Szukałam również w śmietniku i nie znalazłam. Jaki jest tego powód?
  • 4603 / 2218 / 1
Jakieś bliższe informacje. Kiedy był napisany, w jakim dziale, jaki temat itd. Bo tak to za mało informacji by dotrzeć do tych postów i tematów.
  • 15 / 7 / 0
Temat w " Opisz swój przypadek" O prolaktynie przekroczonej kilkadziesiąt razy, jakoś w kwietniu zeszłego roku
  • 15 / 7 / 0
18 czerwca 2022sssangilima pisze:
Temat w " Opisz swój przypadek" O prolaktynie przekroczonej kilkadziesiąt razy, jakoś w kwietniu zeszłego roku
@DexPL da się jakoś to odzyskać? Zależy mi na odpowiedziach. Finalnie okazało się, że mam dużego guza przysadki mózgowej. Biorę leki, lecz póki co guz nie zmniejszył się, chciałam ponownie przeczytać co poradzono mi tam.
  • 4603 / 2218 / 1
@sssangilima Na pewno na tym koncie? Nie widzę żadnych Twoich postów o tej tematyce usuwanych w tym okresie. Stąd nie jestem w stanie żadnych tematów "odkopać" np ze śmietnika.
  • 15 / 7 / 0
@DexPL na 100% z tego konta, poprzednie miałam wiele lat wstecz. Też szukałam w śmietniku i nic nie znalazłam. Zniknęły mi z tamtego okresu również jakieś pojedyncze posty. Nic, trudno, najwidoczniej nie da się już odzyskać. Dzięki wielkie za odpowiedź i chęć pomocy!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.