Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 15 / 7 / 0
Hej, zauważyłam, że zniknęło kilka moich postów, w tym 1 załozony przeze mnie wątek, który chciałam ponownie przejrzeć z uwagi na zawarte tam rady. Szukałam również w śmietniku i nie znalazłam. Jaki jest tego powód?
  • 4603 / 2218 / 1
Jakieś bliższe informacje. Kiedy był napisany, w jakim dziale, jaki temat itd. Bo tak to za mało informacji by dotrzeć do tych postów i tematów.
  • 15 / 7 / 0
Temat w " Opisz swój przypadek" O prolaktynie przekroczonej kilkadziesiąt razy, jakoś w kwietniu zeszłego roku
  • 15 / 7 / 0
18 czerwca 2022sssangilima pisze:
Temat w " Opisz swój przypadek" O prolaktynie przekroczonej kilkadziesiąt razy, jakoś w kwietniu zeszłego roku
@DexPL da się jakoś to odzyskać? Zależy mi na odpowiedziach. Finalnie okazało się, że mam dużego guza przysadki mózgowej. Biorę leki, lecz póki co guz nie zmniejszył się, chciałam ponownie przeczytać co poradzono mi tam.
  • 4603 / 2218 / 1
@sssangilima Na pewno na tym koncie? Nie widzę żadnych Twoich postów o tej tematyce usuwanych w tym okresie. Stąd nie jestem w stanie żadnych tematów "odkopać" np ze śmietnika.
  • 15 / 7 / 0
@DexPL na 100% z tego konta, poprzednie miałam wiele lat wstecz. Też szukałam w śmietniku i nic nie znalazłam. Zniknęły mi z tamtego okresu również jakieś pojedyncze posty. Nic, trudno, najwidoczniej nie da się już odzyskać. Dzięki wielkie za odpowiedź i chęć pomocy!
ODPOWIEDZ
Newsy
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.