Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Co do dawkowania podczas braku wprawienia niech się wypowie ktoś, kto może wiedzieć lepiej.
@Atropolamine, @serotoninowy wiecie coś, jakieś info?
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
12 października 2022Stteetart pisze: @raptureseeker nie wiem czym tu się chwalić ? Zanieczyszonyn klefem ?
kiedys z pare lat temu ztestowalem ta substancje, mialem dosyc niespodziewny efekt.. mysle ze dalem solidnie nie pamietam ile dokladnie, ale wiem ze mam taka tendencje i co sie stalo.. ? nagle wszystkie kolory mi sie bardzo wyjaskrawily tak jakby nabraly wiekszej glebii zroibily sie poprostu mocniejsze i ogolnie mialem takie poczucie jakbym bardzo przyspieszyl w sensie jakby ktos na pilocie wlaczyl guzik do rpzewijania do przodu, bardzo nie typowe uczucie jak na stymulanty bardziej pod jakis psychodelik podchodzace, aczkolwiek czulem z emoglem zwyczjanie za duzo tego zarzucic ale zeby taki efekt ? czy ktos wie cos na ten temat ?
Blogostan epicki bardzo długo się utrzymuje, a dopaminy w tej w chwili jest tyle ,że czuję ,że aż lekko mnie wszystko trochę swędzi, ale niechce niczego innego sniffować. Xd
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata