Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
no dobra, a co w związku z tym - otóż po pierwsze po pentedronie widzimy więcej szumów, niektórzy mogą mieć jakieś OEV'y czy objawy HPPD. a jak sie do tego dołoży ogólne zmęczenie wynikające ze zmniejszonej ilości snu, to sami wiecie co się wtedy w głowie dzieje - a pente to wyostrza. ;) mi w takiej sytuacji mocnego zmęczenia - przy pente wszystko lekko falowało, co akurat jest dość nietypowym efektem, bo na ogół w takich sytuacjach widziany przeze mnie obraz jest stabilny, tylko bardzo zaszmiony i niewyraźny.
NIE MIKSUJCIE Z NICZYM ALFY
NIE MIKSUJCIE Z NICZYM ALFY
Paulik pisze:Nie wiem czy to efekt tolerki, ale jakiś wielkich dawek też nie brałem... wczoraj około 8:45 pierwsza dawka. Hmm.. na oko 50mg, może więcej? może mniej? huj wie. No ale mniejsza o to. Wszystko fajnie, lepsze samopoczucie, lepiej sie gada itp. Pierwsze piwko, drugie, trzecie, czwarte. W międzyczasie oczywiście dorzucałem, 2 razy. I jak mnie około 2:45 zamuliło... no nie miałem chęci ani na dalsze picie, ani na rozmowę. Myśleć się nie dało za hooja. I powiedzcie mi o co tutaj chodzi?
Nawiasem, brakuje mi jednego, ale to też chyba chodzi o mój charakter... rozmowa daje przyjemność, ładnie się kręci, ale troche jednak z tej nieśmiałości zostaje... do tego jeszcze ciągle poważne, spokojne rozmowy... Może polecicie jakiegoś miksa? Albo coś innego? Żeby nie było tak sztywno, tylko jakieś żarty itd. ale bez zbędnego słowotoku, żebym nie napierdalał tak, że nikt mnie sluchac chcieć nie będzie.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.