Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1095 / 34 / 0
Re: Pentedron
Post autor: NieZaczynaj »
Ja najbardziej boję się tego głównie jak już pakiet się skończy i będę w koziej dupie, zajechany, ze świadomością, że wiele rzeczy nie zrobionych/rozwiązanych, a tutaj jak na przekór jeszcze by się zajebało i nie ma żadnej motywcjji do nadganiania zaległości, tylko trzeba odsypiać....
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 597 / 2 / 0
Post autor: TRD »
Ja zawsze przegrywam coś w życiu, jak odbiorę paczkę 5+. :) Dlatego zamawiam już tylko 1-2g.
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 113 / / 0
Post autor: woojashek »
Ja pierdole Hipokryci :D
Dlaczego nie spróbujecie 4fma ?
Boicie się zwały czy ki huj że szprycujecie się tym penciakiem ?
Raz na mieście kumpel miał kosior temat który miał być mefką a okazał się pente , ja pierdole super wystrzelony byłem bo zajebałem pierwszego na testa 200mg i wyjebało mnie konkretnie ale po gramie ojebanym w 4h wyłączyłem tv jak usłyszałem że sąsiedzi przechodzą po korytarzu , 2h stałem z gilami lecącymi z nosa przy wizjerze i czekałem aż ktoś przyjdzie a jak odchodziłem to znowu coś słyszałem - szpieg zwiadowca w dupe jebany i zamiast wziąć alpre to stałem jak ten debil bo była zajebista adrenalina :moody:
Super substancja %-D
  • 211 / 1 / 0
Skąd takie wnioski Szanownego Pana, że udzielający się w wątku o pentedronie nie znają 4fma? Znana, lubiana, ceniona odmiana amfetaminy (przynajmniej przez piszącego). Szkoda, że ceny zazwyczaj nie zachwycają. Duży minus (lub plus, zależy jak na to patrzeć) to silny wpływ na serotoninę. Okazjonalne, niezbyt częste stosowanie - super, ale do ciągów lipa. Ale generalnie przy racjonalnym stosowaniu wg mnie jeden z ciekawszych RC.
Chyba wyczerpano już potencjał beta - ketonów. Pokazały co miały najlepszego (4-MMC to jednak klasa) i to co zostało teraz na legalnym rynku to zwyczajnie druga liga. Chyba alfa-PVP i 3-MMC są jedynymi wartymi uwagi. NEB też kiedyś był całkiem, całkiem albo bufedron. Teraz tolerancja spora i długo nie sięgałem po nie, bo zadowalających efektów nie spodziewam się niestety.
Co do hipokryzji - nie załapałem, gdzie ją widzisz.
  • 597 / 2 / 0
Post autor: TRD »
NEB był fajny - to prawda, ale od dawna nie mogłem dorwać dobrego sortu :/ jeśli byś trafił na dobry to proszę o cynk.

Sprawdź maila Rubens ;)
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 113 / / 0
Post autor: woojashek »
Rubens - no flame.
Ktoś jak nie robi ciągów i spróbuje pente i 4fma to nigdy więcej nie sięgnie po to pierwsze.
No chyba że ktoś jest uzależniony od formowania kresek i sniffowania czyli tej całej narkomańskiej otoczki :)
  • 211 / 1 / 0
OK Kolego, ale patrząc na profil działania obu tych substancji to więcej widzę tu różnic niż podobieństw. Nawet jeżeli zostawiamy temat ciągów i tego czy dana substancja spisze się tu lepiej od drugiej, Samo działanie tych substancji jest wg mnie bardzo różne. Zależy do czego, przy jakich okazjach, jak często zamierzamy go stosować, czego oczekujemy od danego środka itd.
Po kilku próbach z 4-FMA uważam, że jest to naprawdę jeden z lepszych RC, który zapewnia mi bardzo przyjemne odczucia, ale jej mocny wpływ na serotoninę powoduje, że stosowanie go celem uzyskania pobudzenia w moim przypadku jest nieporozumieniem - tu 2-FA wypadało znacząco lepiej Siląc się na porównywanie 4-FMA do jakiegoś beta-ketonu to chyba najbardziej kojarzy mi się 3-MMC (to jedynie pewne podobieństwa ale różnic też jest trochę, I w tym zestawieniu 4-FMA znaczy dla mnie więcej, po prostu bardziej odpowiada mi jego działanie.

@TRD - odpisałem na maila.
pozdro
  • 720 / 12 / 0
Post autor: PuTTy »
woojashek pisze:
Ja pierdole Hipokryci :D
Dlaczego nie spróbujecie 4fma ?
Boicie się zwały czy ki huj że szprycujecie się tym penciakiem ?
Raz na mieście kumpel miał kosior temat który miał być mefką a okazał się pente , ja pierdole super wystrzelony byłem bo zajebałem pierwszego na testa 200mg i wyjebało mnie konkretnie ale po gramie ojebanym w 4h wyłączyłem tv jak usłyszałem że sąsiedzi przechodzą po korytarzu , 2h stałem z gilami lecącymi z nosa przy wizjerze i czekałem aż ktoś przyjdzie a jak odchodziłem to znowu coś słyszałem - szpieg zwiadowca w dupe jebany i zamiast wziąć alpre to stałem jak ten debil bo była zajebista adrenalina :moody:
Super substancja %-D
Wujaszku - sedno sprawy ! %-D
Ja tez nie rozumiem jak w ogole mozna to cpac, Ja bym tego za darmo nie chciał. A teraz moje:
Po ojebaniu jakies tam ilosci - w pokoju telewizor na "jedną kreske" volume %-D i nalsuchiwanie czy ktos z pokoju nie wychodzi, albo nasluchiwanie odglosów muchy i schiza ze japierdole.
  • 677 / 2 / 0
Post autor: Nycomed »
Moim zdaniem też walenie tego penta to niszczenie sobie mózgu na własne życzenie w dodatku bez żadnej przyjemności. proch dla masochistów , jak byś mi dał penta + hajsy za to żebym go przywalił to nadal bym miał spore opory nie mówiąc już o płaceniu za taką faze. Kolega zajebał to kiedyś ostatnio w piwnicy i choidził ze zmiotką po ciemnych korytarzach twierdząc , że ktoś tam jest i nas podsłuchuje i wgl psychoza mu sie załączyła po małych dawkach, wybiegał co chwile i sprawdzał bo był pewny , że ktoś tam jest, nie wiedzieliśmy jak go uspokoić.

PS; Zmiotka była oczywiście po to żeby komuś ewentualnie przypierdolić , bło nawet zabawnie ale pomyślcie sobie , że zamiast szczura zjadł gram, został sam i nie daj boże miał nóż a jakiś sąsiad by weszedł po prostu do piwnicy swojej a taki typ naglr wyskoczył by zza winkla po ciemku , niewiadomo co by takiemu człowiekowi przyszło do głowy ;/
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 124 / / 0
Post autor: Sniber »
To coś jest nawet gorsze od etkata który też był porażką a mimo to faza
była lepsza jak i wpływ na organizm nie wiedziałem że może istnieć coś bardziej gorszego
nawet jak się z ekotem przesadziło to w błyskawiczny sposób można było go wypłukać z organizmu
używając alkoholu przy pente taka opcja nie istnieje.Pente przyczynił się do tego że zrywam
całkowicie znajomość z wszelakimi bk i stymulantami także i dobrze.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.