Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 70 / / 0
Re: Pentedron
Post autor: l0lex »
też odczuwacie mrowienie palców i innych części ciała na zjeździe?
  • 15 / / 0
Post autor: Home »
Panowie powiedźcie czy jak zapodam 50 mg penta donosowo to oczy bedą w porządku ?
http://forum.otworzumysl.com
  • 115 / 1 / 0
Post autor: surinamczyk »
Pewnie tak. Jedynie co ciebie może zdyskredytować to zachowanie po pentedronie.
Żeby moja żona wiedziała co to zjeba po wcinaniu sprzętu przez 5 dni to by zamknęła swoją buźkę raz na zawsze. Temat chandry minąłby bezpowrotnie...
  • 188 / 1 / 1
Post autor: Passenger »
Po 50mg, to raczej większych zmian w zachowaniu nie powinno być widocznych dla potencjalnego obserwatora. Chyba, że biorąca osoba zupełnie nie posiada samokontroli. Tyle że wtedy na 50mg nie skończy :-p .
“Laziness grows on people; it begins in cobwebs and ends in iron chains”
  • 1180 / 5 / 0
Post autor: kowalskii »
Ktoś kto nie miał do czynienia zbytnio z mocnymi stymulantami nawet i po 50 może być dużo bardziej ruchliwy, nawet nieświadomie taakże kontroluj to ile się ruszasz (ktoś wyczulony na zmiany zachowania dostrzeże tą ruchliwość). Ale takie branie jak trzeba się zachowywać normalnie to jest więcej stresu niż pożytku.
  • 28 / / 0
Post autor: iKnowYou »
zle wspominam pentedron... moze to kwestia obecnego sortu, ale zejscie mialem na prawde wieksze niz sie spodziewalem.
I was blind, but now I see.
  • 117 / / 0
Post autor: Acozord »
mi sie nie podobal bo zawsze cisnelo na kibel przy pierwszej kresce (potem czasami tez)
  • 1628 / 198 / 0
Post autor: artur019 »
A dla mnie tak się objawia dobry sort. %-D.
  • 597 / 2 / 0
Post autor: TRD »
vitomania pisze:
Jak myślicie , że starego dobrego penciaka nie ma już , to jesteście w błędzie. Właśnie dostałem to co na foto brak zapachu działanie rewelacyjne

[ external image ]
Ooo kurwa dawno tego nie widziałem. To jest jedyny sort pentedronu który miał dla mnie jakąś taką magię w sobie. Coś jest w tych pięknych, szklanych kryształach i czystym mocnym znieczuleniu klamy. To jest bardzo dobry sort. Mogę prosić o PM skąd?
I tak nie lubię pentedronu ale jeśli to ten sam dokładnie sort to warto go posiadać, kojarzy mi się z czasami kiedy jeszcze więcej 'badałem' a mniej 'ćpałem' %-D

PS. Też po pierwszym szczurze lecę się wysrać często. :D przy tych mocniej fizycznie przyspieszających stymulantach ogólnie. ale mnie to tam w ogóle nie przeszkadza tbh, sprawne sranko na turbo mode a potem masz spokój i możesz nakurwiać, %-D
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 3 / / 0
Post autor: kurakamila »
Pierwszy raz na forum. Pierwszy raz z pentedronem w postaci pudru.
11.20 ok 15mg sniff i nic
12.20 dorzucenie ok 50mg sniffem zaczęło się
ogólne podniecenie, słowotok, przeogromna chęć pogadania z kimś, obdzwoniłam chyba połowę znajomych.
12.40 mega ochota na fajki, więc palę
13.00 odczuwam straszne kołatanie serca, HR ok . 120'
13.30 siedzę i czytam forum, ogólnie nie wiem co ze sobą zrobić
14.00 czas na prysznic, przed którym dorzuciłam z 50mg znowu donosowo, reszte z kartki pod język
15.00 dorzuciłam kolejne 50mg serce wali jak szalone, mega ruchliwośc, mega rozdraźnienie
straszne wręcz, nie wiem co ze sobą zrobić, zaczynam coś i nie kończę, nie wiem po co przyszłam
np. do łazienki....
16.00 straszne rozdrażnienie, nie wiem co robić
17.00 dorzuciłam sniffem 10mg a-pvp to było złe, teraz serce wali jeszcze mocniej nie wiem co zrobić ze sobą, więc piszę

Ogólnie odczuwam straszną suchość w ustach, tętno ok 120, niby coś chce zrobić ale nie wiem co i dlaczego po coś gdzieś przyszłam. czuje się niezbyt dobrze fizycznie, ale w psychice wszystko ok :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?

Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.

Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.