Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
vitomania pisze:Jak myślicie , że starego dobrego penciaka nie ma już , to jesteście w błędzie. Właśnie dostałem to co na foto brak zapachu działanie rewelacyjne
[ external image ]
I tak nie lubię pentedronu ale jeśli to ten sam dokładnie sort to warto go posiadać, kojarzy mi się z czasami kiedy jeszcze więcej 'badałem' a mniej 'ćpałem'
PS. Też po pierwszym szczurze lecę się wysrać często. :D przy tych mocniej fizycznie przyspieszających stymulantach ogólnie. ale mnie to tam w ogóle nie przeszkadza tbh, sprawne sranko na turbo mode a potem masz spokój i możesz nakurwiać,
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
11.20 ok 15mg sniff i nic
12.20 dorzucenie ok 50mg sniffem zaczęło się
ogólne podniecenie, słowotok, przeogromna chęć pogadania z kimś, obdzwoniłam chyba połowę znajomych.
12.40 mega ochota na fajki, więc palę
13.00 odczuwam straszne kołatanie serca, HR ok . 120'
13.30 siedzę i czytam forum, ogólnie nie wiem co ze sobą zrobić
14.00 czas na prysznic, przed którym dorzuciłam z 50mg znowu donosowo, reszte z kartki pod język
15.00 dorzuciłam kolejne 50mg serce wali jak szalone, mega ruchliwośc, mega rozdraźnienie
straszne wręcz, nie wiem co ze sobą zrobić, zaczynam coś i nie kończę, nie wiem po co przyszłam
np. do łazienki....
16.00 straszne rozdrażnienie, nie wiem co robić
17.00 dorzuciłam sniffem 10mg a-pvp to było złe, teraz serce wali jeszcze mocniej nie wiem co zrobić ze sobą, więc piszę
Ogólnie odczuwam straszną suchość w ustach, tętno ok 120, niby coś chce zrobić ale nie wiem co i dlaczego po coś gdzieś przyszłam. czuje się niezbyt dobrze fizycznie, ale w psychice wszystko ok :)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.