Niestety, przy przedawkowaniu nie znika chęć na dorzutki, więc łatwo polecieć w głąb tej dziury.
Natomiast w sposób niebezpieczny dla życia – tu próg jest bardzo wysoko. Za młodu raz wciągnąłem 700mg etylofenidatu w jedną noc. Bardzo bardzo nie polecam. Właściwie paraliż, choć nie da się leżeć ani zamknąć oczu.
Podejrzewam, że tylko młodość mojego serca uratowała mnie przed zawałem.
Nerki bolą straszliwie po takiej jeździe, też.
W jaki sposób to osłabić: cokolwiek uspokajającego poza alkoholem. Melisa, dziurawiec, benzo, kodeina. Dużo wody pić.
marihuany nie próbowałem.
Generalnie: nie ma żadnej radochy w przedawkowywaniu fenidatów. Jest tylko super-sucha lokomotywa za dorzutkami. Absolutnie bez sensu, tak więc odradzam.
Generalnie ja jak przedawkowywalem NDRi to zarlem aspargin + popijałem wodę z solą + starałem się jeść + pod wieczór większe dawki melatoniny
mj też bym nie ryzykował. Może się wkręcić panika i będzie jeszcze większa katastrofa
Kiedyś zastanawialiśmy się nad minimalna dawka alprazolamu + solidny posiłek + melatonina.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.