Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
fazka jak gdy boga za nogi złapałem...
to tak apropos połączenia fentanylu z silnymi stymulantami, miałem szczęście skosztować tego ostatnio i jestem w niebo wzięty :D najpierw strzał z mety, wejście jakiego w życiu po żadnym opio nie miałem, rozmazało mnie po ścianach i podłodzę w sąsiednim pokoju, fazka super ale że za stymulantami nie przepadam to zmęczyło mnie to naspeedowanie po jakimś czasie, i włańśie wtedy fentanyl mnie wyleczył, oczyścił z obcego mi pośpiehu i męczącej nadaktywności, ogrzał i przykrył pluszową kołderką
najgorsze jest to ze byłem tak naspeedowany ze strzelić tego fencia nie potrafiłem, łapy mi sie telepały strasznie
praktycznie zawsze strzelałem benzo i opioidy i wychodziło mi to zawodowo, a teraz taki naspeedowany nie mogłem w bata trafić, naszczęście gdy juz się udało to każda kolejna, ciepła, błogia i bezstresowa ampułeczka wchodziłą juz z dawną wprawą...
morał z tego taki zeby następnym razem miksa w jednej pompoie zapodać:D
Zebys wiedział nic mnie nie pokopał ten fentanyl na plastrze z zelem..:/ zjadłem całego plastra prawie...Nie ma to co Durogesic pod jezyk 10-15 minut i jest jak powinno.:) a w sobote jade do mieszkania po babci ktora niestety zmarła porządki zrobic wiec plastrow troche sie nazbiera hehe:)
no to ja b.chetnie bym sie do tych zbiorów dołączył :-D
te wejście i później delikatnie wchodzi fentaś :o) oj oj oj polecam każdemu!
oxan pisze: chinka oka, ale ja wolę fenta :-D . nie wiem czemu, mi najbardziej właśnie on pasuje. i pochodne. lubie go, bardzo lubie, nawet więcej niż bardzo. bardzo za bardzo hahahaha
przeciez chinka to alfametylfentanyl, ktory jest slabszy ale dziala dluzej... czy chodzi wam po prostu o heroine dobrej jakosci?
o co chodzi z tym dawkowaniem, no1 pisal ze pol plastra 50mcg/h fajnie go robi, przeciez to jest kurwa ponad 4mg fentanylu, pewny zgon!!
pol plastra 50mcg/h to 25 dawek 168mcg fentanylu, a z kolei opakowanie 5 plastrow 100mcg/h to 500 takich dawek!!!!!!!
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.