Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Zrobiłem jak kazałes ..przebiłem igłą pastra wycisłem troche zelu na kawałek tej foli po plastrze dałem pod jezyk probowałem nie przełykac ale po jakims czasie musiałem juz..no i nie wiem jakos slabo ..moze za mała dawka a moze cos nie tak zrobiłem
Uwaga! Użytkownik mariolllo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
no to jak słabo, to wyciśnij kroplę i spal z folii albo weź drugą taką samą, nasącz nią kawałek papieru i wsadź pod jęzor, po 10minutach zjedz tą kartkę i tyle.
najlepiej zajaraj, wtedy nie przedobrzysz, efekty poczujesz od razu i jak będzie za mocno to przestaniesz palić. przy okazji nauczysz się mniej więcej jak gonić kroplę ;]
  • 6 / / 0
Dałem na papierze pod język .. szczypie jak skur.......ale jakoś wytrzymam ..gorsze jest to ze mam wrażenie jakby pomału tracił się żel z plastra wydaje mi się ze jest go co raz mniej:/ wyparowuje czy co..ehh nie chce zmarnować nie potrzebnie tej nie tak łatwej do zdobycia używki..żeby ktoś z chłopaków był to by się to zjadło na raz a tak będę miał wyrzuty sumienia chyba ze całego zjem sam:/ znalazłem końcówkę buteleczki tramalku 96ml będzie z 40ps nadaje się to razem czy lepiej nie szaleć za bardzo..
Druga sprawa mam parę tabletek ..kurde nie pamiętam nazwy podprowadziłem chorej babci parę za nim jeszcze żyła..:( są na morfinie takie różowe aaa Sevredol jakoś tak...chciałem zapytać ile takich jecie żeby było dobrze..jem tram od lat dziennie więc tolerancje mam dużą na pewno..
Uwaga! Użytkownik mariolllo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2011 / 123 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
masz w dziale morfina/heroina odpowiedni wątek, dowiesz się z niego wszystkiego o sevredolach, łącznie z tym, że jedzenie ich to marnowanie.
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 1406 / 142 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
@mariolllo
hehehe, to co fentaś nie poklepał? olaboga. no nie wierzę
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Może tak jak ja próbował ćpać placebo no-drug %-D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1211 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
rano morfina, po południu monoacetylomorfina, wieczorkiem morfina a teraz czyścicielek. mniam mniam mniam
kocham cię fentanylku! cieplutki, słodziutki mniam mniam mniam
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 377 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
czyścicielu mój kochany
uśmierz wszystkie moje rany
ciepły, błogi, różowiutki
jesteś zawsze mi milutki!!!!
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
Blu pisze:
Nie wiem jak to jest z jedzeniem bo nie jadłem ale przy IV dawka dobra na początek dla osoby bez tolerancji to 200 - 300 µg. Fentanyl ma mocne działanie sedatywne i powyżej 300 IV to już tylko można leżeć i nodować. Oczywiście znam takich co podają znacznie, znacznie więcej ale to przez kosmiczną tolerkę.
mowa tu przepraszam o fenta ze szkiełka, czy z odzysku z plastrów?
bo ja się raczej przymierzam do 100µg ze szkła na strzał, jeżeli po 10minutach będzie mało, to drugie 100.
200 na raz się boję, nie o życie, ale jakbym zaczął spływać na fotelu, to kobieta by mi wpadła w panikę i jakbym tylko doszedł do siebie, to by mi powypierdalała wszystkie pompki, sprzęty do preparowania cukierków i same zalegające cukierki.
  • 1211 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
zacznij od 100
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.

Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?

Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.