Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1009 / 42 / 0
Jakie dawkowanie dla osoby którą 300mg kodeiny robi całkiem dobrze?
Wapo lub sniff
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 2652 / 387 / 0
wapo: 0,5-1mg
sniff: 1,5-2mg

W większe bym się nie pchała na pierwszy raz.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 348 / 9 / 0
Na pierwszy raz polecałbym 1,0-1,75mg. sniff. Jak będzie oka to spoko za 2-3 razem już te 1,5-2mg.
Odmierzanie tak małych dawek obarczone jest sporym błędem pomiaru, Jak ktoś kto nie miał nigdy do czynienia z opio będzie celował w 2mg na start, a przyjmie 2,5? Już lepiej, żeby celując w np 1,5 sniffnął 1mg - dowie się co i jak, a kolejne 1,5-2 zawsze może dorzucić :)
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 1009 / 42 / 0
Najlepszym rozwiązaniem jest rozcierka 1:10. Wtedy 10-15mg rozcierki juz nie jest takim problemem do odważenia.
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 742 / 12 / 0
Dorzutki słabo działają, występuje coś w rodzaju zjazdu z niepokojem w moim przypadku, 100 mg poszło w 3 dni (instynkt cebulaka mówił mi że takie tanie i mocne to ćpania na 10 lat będzie %-D ), krótko działa. Sort lepki beżowy, wasz też był beżowy?
  • 231 / 2 / 0
tomek219 pisze:
(instynkt cebulaka mówił mi że takie tanie i mocne to ćpania na 10 lat będzie %-D )
%-D

Ja się cieszyłem, ze mi w 1 dzień nie zeszło, mimo że tolerki nie miałem. Też tak 2-3dni przerobienie tego mi zajmuje.

Raz dostałem rozcierkę (kofeinową) beżową, raz z kolei białą - obie tak samo mocne raczej. Taki cukier-puder w konsystencji. (z resztą to chyba logiczne skoro to rozcierka)
Jak miałem czysty proch to był biały.
'Duch w nim zagrał odkrywczy a twórczy, wydał okrzyk radosny i dziki,
Złapał szuflę i dawaj mieszać różne leki i specyfiki'
  • 124 / 6 / 0
Chciałbym powrócić do kwestii kiedyś poruszonej acz porzuconej, ze względu na ówczesną cene B-F.
Czy nie lepiej ładować oralnie większe dawki działające dłużej niż mniejsze innymi sposobami? Nie chodzi mi zbytnio o kwestie ekonomiczne, a o to żeby dłużej trzymało po prostu na podobnym levelu bez konieczności potencjalnie niebezpiecznego podbijania.
Do ilu godzin wydłuża sie działanie? O ile mg przesuwa sie granica bezpiecznej dawki?
  • 1009 / 42 / 0
Jak długo to się ładuje po sniffie?
Zapodałem 15 min temu i na razie cisza...
  • 742 / 12 / 0
Do 5 minut.
  • 2976 / 256 / 0
Czy B-F wchodzi w jakieś interakcje z moklobemidem ? W teorii nie widzę przeciwwskazań, lecz lepiej się spytać niż potem ktoś miałby dzwonić pod 999.
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.