Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 437 / 21 / 0
Kruchy lód to jest w przypadku I.V. Jak ktoś posiada łeb na karku i trochę zdrowego rozsądku w kieszeni to sobie żuciem/paleniem krzywdy raczej nie zrobi. Wydaje mi się, że ten fentanyl jest strasznie demonizowany. Ja tam nie znam żadnego przypadku zejścia z powodu rekreacyjnego używania fentanylu.
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 423 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Frame »
nie popisałem się ogarnięciem ;p
Ostatnio zmieniony 20 września 2008 przez Frame, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Frame nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
Na rany Chrystusa.

Tak, jest na receptę, i to taką, której nigdy nie zdobędziesz, chyba że jesteś utrzymankiem jakiegoś onkologa.
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 1406 / 142 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
Tak, jest na receptę, i to taką, której nigdy nie zdobędziesz, chyba że jesteś utrzymankiem jakiegoś onkologa.

e nie jest tak zle, niech sie chłopak postara 19-sta cyfra kontrolna to 9 ;)))))))))
Ostatnio zmieniony 19 września 2008 przez oxan, łącznie zmieniany 2 razy.
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 800 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: grizzly1982 »
@Frame - odpuść sobie bo jeśli nawet uda Ci się podrobić ładnie recepte to wpadke masz jak w banku. Pani w aptece powie że aktualnie nie posiadają i poprosi Cię żebyś przyszedł jutro odebrać. A na następny dzień już panowie policjancie będą czekać na Ciebie i napewno nie po to aby ci wydać lek.
Zmiana środowiska.
  • 1406 / 142 / 0
re
czy tu nikt naprawde nie ma poczucia humoru i nie rozumie aluzji? jak można pytać na jaką receptę jest fentanyl i czy w ogóle jest na Rp.!!! , czy sie do morfiny metabolizuje- podobno nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi, więc takowej udzieliłem.
ps:dziś przeczytałem powyższy post(#148), ja nikogo nie namawiam do działań niezgonych z prawem, ale tak bez urazy, co do mojego przedmówcy, to chyba trzeba być skończonym idiotą, żeby fałszywą reckę zostawić w aptece do realizacji na następny dzień i jeszcze po nią pójść, mam nadzieję, że szanowny przedmówca też potraktował swój post w kategorii żartu.
pzdr oxan
Ostatnio zmieniony 02 października 2008 przez oxan, łącznie zmieniany 2 razy.
narkotyki są niezdrowe
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
gdy po przeczytaniu posta Frame spojrzałem na jego podpis
"Kocham umysl. mj, ex-ses, benzydamina, dekstrometorfan, kodeina. ++++ chce kwas!"

zrobiło mi się bardzo smutno, bo uświadomiłem sobie ze on nie żartował
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 423 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Frame »
och. nei mam pojecia o owym fentanylu a wy sie od razu obruszacie. bez przesady ^^

chodz po przeczytaniu mojej wypowiedzi stwierdzam ze lekki nieogar zapanowal.
ze na recepte rozowa i ze nie do morfiny wiedzialem, a czemu zapytałem o to sam nie wiem. skrucha
Ostatnio zmieniony 20 września 2008 przez Frame, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Frame nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1406 / 142 / 0
spoko spoko ja sie nie obruszam bynajmniej
narkotyki są niezdrowe
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
Frame pisze:
och. nei mam pojecia o owym fentanylu a wy sie od razu obruszacie. bez przesady ^^

chodz po przeczytaniu mojej wypowiedzi stwierdzam ze lekki nieogar zapanowal.
ze na recepte rozowa i ze nie do morfiny wiedzialem, a czemu zapytałem o to sam nie wiem. skrucha
ten durny podpis też już usunąłeś :D
może jednak będą z ciebie ludzie
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Międzynarodowy gang narkotykowy rozbity. Lider wpadł w Hiszpanii dzięki danym z FBI

Prokuratura Okręgowa w Tarnowie skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko czterem członkom zorganizowanej grupy przestępczej, która na masową skalę przemycała narkotyki z Hiszpanii do Polski. Szajka, kierowana przez poszukiwanego Europejskim Nakazem Aresztowania Michała J., miała wprowadzić na czarny rynek narkotyki o wartości ponad 13 milionów złotych. Kluczowym dowodem w sprawie okazały się materiały z rzekomo bezpiecznego komunikatora ANOM, które polskim śledczym przekazało amerykańskie FBI.

„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE

Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.