Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 380 / 89 / 0
Benzo najlepiej zawsze pod język,wtedy działa po chwili. Podejrzewam że lekko przesadziłeś z kryształem a trawa Cie nakręca. Staraj się uspokoić, pociesze Cię tym że ketony w większości krótko trzymają, jeśli wciąż żyjesz to raczej nic Ci nie będzie.
:fuj: :fuj: :fuj:
  • 365 / 62 / 0
Leżę uspokojony na łóżku już, ten lorek mnie poskładał, oczy mi się zamykają wiec chyba idę spać. Żebym się tylko rano cały i zdrowy obudził.
Uwaga! Użytkownik YoungestFlexer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 380 / 89 / 0
Spij spokojnie, nic Ci nie bedzie.
:fuj: :fuj: :fuj:
  • 2 / / 0
Czesc. Mam taki problem iz bardzo czuje pulsowanie zyl na szyi na nodze szczegolnie po lewej stronie i generalnie to jest wszystko z efektow ubocznych co mnie dziwi. a historia tego to 2 dni z metkatem, 100 mg ketrelu po pierwszym dniu, objaw ten po zakonczeniu jakos 2h temu wpierdalania kota i zapodaniu promazyny 100. Dodatkowo mam jakies dziwne te zyly juz te dwa dni twarde nie leci z nich krew jak wyciagam igle, wypycha mi igle na zewnatrz jakby jakis plyn tam byl idk help pls ? jest zagrozenie jakies ? A i wczesniej po zzajebaniu tego samego metkata jakies dziwne objawy niby dobre samopoczucie ale ciezka glowa przyplywy ciepla goraca nawet goraczka bym powiedzial
  • 1854 / 215 / 37
Pytanie z .... z lekka. Walenie metkata iv to zawsze ryzyko.
  • 2807 / 364 / 0
@baleciarz może cisnienie Ci skoczyło ? Wypycha ci igłę? Moze jakiś wzrost ci się zrobił albo coś innego? ..
  • 2 / / 0
@wildwolf okej ale juz zapodałem wiec wywlekanie tego z calym szacunkiem bez sensu. Na początku byłem zmartwionyy mocno mysłałem ze zyly moze sa zapchane ze cos sie toruje (nie mam do czynienia z ta substancja). Generelnie podejrzewałem zatrucie nadmanganianem ale wykluczylem bo jakos bardzo szybko zadzialalo, moze jakas taka neuroleptyczna reakcja? moze po prostu zyly maja dosc stimow ? bo pieka przy wkuwaniu niemilosiernie. Na pewno trzeba zrobić przerwe. Moje obawy bardziej polegały czy ktos miał podobnie i nie zareagował po czym w nocy trzeba bylo na szybko karrtke wzywac.
  • 2 / / 0
@michass90 okej zrosty na wszystkich przegubach i pieczenie w chuj na wszystkich wszystkich po dwoch tygodniach baletow z przerwa na 3 dni w trakcie ? czy wyjatkowo wyjebane na to mialem i to moja wina czy to jest w ogole mozliwe zeby po dwoch tygodniach tak se zajechac zyly ? dramat
  • 2807 / 364 / 0
16 września 2020baleciarz pisze:
@michass90 okej zrosty na wszystkich przegubach i pieczenie w chuj na wszystkich wszystkich po dwoch tygodniach baletow z przerwa na 3 dni w trakcie ? czy wyjatkowo wyjebane na to mialem i to moja wina czy to jest w ogole mozliwe zeby po dwoch tygodniach tak se zajechac zyly ? dramat
Jesli walileś sporo IV i przy podawaniu wypadałeś z żyły to całkiem możliwe że żyły dostały po dupie
  • 2 / / 0
@michass90 ok dzieki jest lepiej niby ale zostala mi szpryca tego samego metkata jeszcze trefnego i juz cpunski mozg kusi nie wiem czeemu nie wyjebalem tego. Po polaczeniu z moja krwia przybral kolor krwisto brazowy a ciecz zrobila sie jakby dwukolorowa ze smuga taka cienistokrwista ktos wie co to ? za duzo nadmanganianu i tak reaguje we krwi ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.