Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
jakis seba w warszawie (południe, pcha to jako 4\-CMC(!). Jednakze, po 50 mg na test, ktore nie smakowały jak halokatynon jakikolwiek :( . uznałem, ze hexen tez to nie jest, po 2 minutach nic, dociagnałem z 250 mg,rzadko jem ketony, ale meph i 3mmc zjadłem sporo, takze zawsze podbijam na starcie. BARDZO SIADA NA SERCE, ale bez wkretek da sie przezyc. jutro o 8:00 mam wygladac jak człowiek. jakies protipy jak to przejsc w całosci xD ?
= wklejka z wąrku ogolnego
100 kg, rok wczesniej masa 3mmc wczesniej 4 mmc, takze jakas tam baza jest. Czy to moze sie jakos zle skończyć. Dobijałem od 15 sniffem (!!!!!!!!pomyłka podobno) w sumie prawie poł worka 1g zniklo.Czekac nic sie nie bac ?
  • 916 / 171 / 0
kodeina to panaceum i możesz się najeść thioco. Skoro jesteś z wawy apteka w centrum i obok Al. Jerozolimskie 54. Jeśli już jadłeś to wiesz, jeśli nie 10-20 tab i sok z grejpfruta. Po kodeinie się uspokoisz, a zamiast zjazdu doznasz ciepłego otulenia. Tylko pamiętaj opio to podstępny skurwiel.

kodeina nie jest scritte usypiaczem, dlatego lepiej zorganizować jakieś benzo ale nie wiem jak je zdobyć na szybko, po za tym byś był jutro trochę zaśmiały. Ew. jutro zapodaj 10 kody. Małe dawki trochę pobudzają.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 5 / / 0
nie chce jesc opio, miesiac temu przerwałem 2 letnie kulanie sie na 450 dziennie xD
mam 25 mg kwetiapiny + 3 kilo badziewia przeciw przeziebieniu . Jest szansa ze bez jedzenia opio czy benzo bede wygladał jak człowiek o 20:00 jutro :D ?
zapomniałem, pale marihuane prewencyjnie
  • 1545 / 1586 / 0
Panowie, czy to napewno sytuacje kryzysowe, sprawy pilne, zagrazajace zyciu ? :scared:
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 96 / 5 / 0
Czy preparat bellergot pomoże na zespół serotoninowy? Tylko to mam, żadnego benzo :/ Jest źle. Glupi chciałem sobie zajarać biorąc wcześniej ze 30 kropel tramadolu będąc na escitalopramie.
  • 1889 / 72 / 3
Nie masz ZSu. Przy ZSie byś nie oisał n forum.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 916 / 171 / 0
Jak najbardziej pomoże. Chociaż nie mam czasu rozkminiać opisu profesjonalnego.

[mention]pletzturra[/mention]
Zespół Serotoninowy nie jest aż tak upośledzający by nie dał rady napisać posta.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 96 / 5 / 0
Mija 8 godzina od zarzucenia, po godzinie było ok, zapaliłem trochę mj i katastrofa. Zaczęło mnie wykręcać i zacząłem mieć nasilające się drgawki i związane z nimi lęki, myślałem, że zaraz dostanę jakiegoś wylewu czy udaru, tak mi w głowie krew pulsowała. Co zrobiłem? Zajebałem 10mg metylofenidatu sniffem i się położyłem (to wszystko na półprzyomnym będąc) i MPH zaczął jakby ukierkunkowywać moje myśli w stabilną stronę, więc dorzucałem aż było o wiele znośniej. Bałem się wrzucić tego bellergota, bo byłem pewny, że jak zasnę to się już nie obudzę. Potem już nieco bardziej stabilny (ale nadal warzywo) stwierdziłem, że jednak warto spróbować. Napisałem tutaj i na czacie, nie dostałem info zbyt szybko, więc zaryzykowałem. Ulga. Ja pierdolę, nadal mam oczy jak szpileczki i ciśnienie w chuj, ale żyję. Nigdy więcej kurwa.

A kolejna konkluzja to taka, że bez mj nigdy by mi się to nie stało. To stało się tak szybko, moment czułem jak faza wchodzi i jest zjazd coraz bardziej w dół ze wszystkim.

PS. Zapomniałem dodać, że w międzyczasie zarzuciłem 75ug klonidyny, bo bałem się, że jebnie mi serce przez to ciśnienie. Pomogło też.

Błagam ludzie zastanówcie się co bierzecie będąc na SSRI i nie uważajcie mj za safe druge'a w każdej sytuacji. Jaki ja jestem kurwa głupi. Nigdy nic więcej nie wezmę bez benzo pod ręką.
  • 126 / 5 / 0
To nie był ZS. Oczy miałbyś wtedy jak 5zł, a Ty mówisz o szpileczkach.

Co nie zmienia faktu, że NIE WOLNO brać Tramalu, będąc na escitalopramie czy innym ssri, bo grozi to ZS i połączone preparaty mogą nasilać wzajemnie skutki uboczne. Zwłaszcza związane z ciśnieniem. mj wywołuje tachykardię, więc to mogło zupełnie pogorszyć sprawę.
pure madnessex-miosis
  • 77 / 11 / 0
mj wywołuje tachycardię a także powoduje mocne bicie serca, przy podniesionym już cisnieniu mogło to wywołać efekt pulsowania w głowie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.