= wklejka z wąrku ogolnego
100 kg, rok wczesniej masa 3mmc wczesniej 4 mmc, takze jakas tam baza jest. Czy to moze sie jakos zle skończyć. Dobijałem od 15 sniffem (!!!!!!!!pomyłka podobno) w sumie prawie poł worka 1g zniklo.Czekac nic sie nie bac ?
kodeina nie jest scritte usypiaczem, dlatego lepiej zorganizować jakieś benzo ale nie wiem jak je zdobyć na szybko, po za tym byś był jutro trochę zaśmiały. Ew. jutro zapodaj 10 kody. Małe dawki trochę pobudzają.
mam 25 mg kwetiapiny + 3 kilo badziewia przeciw przeziebieniu . Jest szansa ze bez jedzenia opio czy benzo bede wygladał jak człowiek o 20:00 jutro :D ?
zapomniałem, pale marihuane prewencyjnie
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
[mention]pletzturra[/mention]
Zespół Serotoninowy nie jest aż tak upośledzający by nie dał rady napisać posta.
A kolejna konkluzja to taka, że bez mj nigdy by mi się to nie stało. To stało się tak szybko, moment czułem jak faza wchodzi i jest zjazd coraz bardziej w dół ze wszystkim.
PS. Zapomniałem dodać, że w międzyczasie zarzuciłem 75ug klonidyny, bo bałem się, że jebnie mi serce przez to ciśnienie. Pomogło też.
Błagam ludzie zastanówcie się co bierzecie będąc na SSRI i nie uważajcie mj za safe druge'a w każdej sytuacji. Jaki ja jestem kurwa głupi. Nigdy nic więcej nie wezmę bez benzo pod ręką.
Co nie zmienia faktu, że NIE WOLNO brać Tramalu, będąc na escitalopramie czy innym ssri, bo grozi to ZS i połączone preparaty mogą nasilać wzajemnie skutki uboczne. Zwłaszcza związane z ciśnieniem. mj wywołuje tachykardię, więc to mogło zupełnie pogorszyć sprawę.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.