11 grudnia 2025Nikotynka856 pisze: Mam problem.
Od 3 dni jakoś latam na 3cmc w tym 4 h snu i ostatni posiłek 24 h temu kanapka + białko pokusiło iść po coś innego i nieumyślnie dowalilam 3mmc które dało niesamowity rozpierdol i problemy ze wzrokiem ale nadal nie mogę zasnąć. Wzięłam 4 relanium co dalej mogę zrobić? + Przepraszam za tak chaotyczny post.
Niby prosta sprawa ale wiele osób zapomina o tym i myśli że ich samo zetnie .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Co do spania - to trazodon też jest nasenne i powoduje że rano jest lepiej - dodatkowa serotonina. Ale z tego też trzeba ewentualnie stopniowo zejść. I jakieś dziwne jest wprowadzanie tego niby zaczyna się od 1/3 tabletki, ale ja całą 75 od razu ładuje.
Trazodon można łączyć z kwetiapiną. Taki zestaw miałem kiedyś zaordynowany przez lekarza.
Przynajmniej tak to działa u mnie. Względnie możesz popróbować dziurawca, ma antydepresyjne właściwości.
Tylko nie wszystko na raz, żebyś ZS nie dostał.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.