Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 10 / / 0
Spróbuj "Detoksen" Pharmovit, u mnie zaparcia to już historia od od kiedy zacząłem stosować ten preparat. Pełne działanie po około 2 tyg.
  • 5214 / 924 / 0
11 grudnia 2025Nikotynka856 pisze:
Mam problem.
Od 3 dni jakoś latam na 3cmc w tym 4 h snu i ostatni posiłek 24 h temu kanapka + białko pokusiło iść po coś innego i nieumyślnie dowalilam 3mmc które dało niesamowity rozpierdol i problemy ze wzrokiem ale nadal nie mogę zasnąć. Wzięłam 4 relanium co dalej mogę zrobić? + Przepraszam za tak chaotyczny post.
Jak się weźmie benzo to trzeba odłożyć telefon i się położyć inaczej bombardowanie dopamina sprawi że się nie usnie .
Niby prosta sprawa ale wiele osób zapomina o tym i myśli że ich samo zetnie .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 3 / / 0
Od 6 miesięcy biorę 450 pregabaliny do której doszedł baklofen. Dawki w 3 tygodniowym, ciągu to było 150 baklo plus te 600 pregabaliny. Po dość szybkiej redukcji dawek samego baklofenu od 1.5 tygodnia nadal odczuwam silny zjazd (depresja, jadłowstręt, silny lęk - nie jestem nawet w stanie nawet wyjść do sklepu nie mówiąc nic o wyjściu do pracy bo to tak samo osiągalne w takiem stanie jakbym miał wejść na Mount Everest na gaciach samych.). Jak mogę sobie jakość pomóc w takiej sytuacji, macie jakieś rady? Wczoraj w akcie desperacji przyjałem 20mg baklofenu z nadzieją na polepszenie mojego stanu chociaż minimalnie, ale nie zauważyłem poprawy. Czy te 20mg przyjętego baklo cofneło cała odstawkę jakdyby do początku i te 1.5 tygodnie poszły na marne? Te 600 mg pregaby które nadal przyjmuję w ogóle nie zalecza zjazdu. Może zwiekszyć pregaba na ten czas odstawki do nie wiem np 1k czy to i tak nic nie da i pozostaje czekać może wkońu zrobi sie lepiej?
  • 2877 / 621 / 0
baklofenu i pregabaliny a szczególnie w takich dawkach nie odstawia się tak prędko. Możesz sobie zaszkodzić. Powolna redukcja to jest metoda na odstawianie pregi, baklo, feni. Najlepiej odstawić jedno a potem drugie. Ja na Twoim miejscu bym na razie wszedł na jak najniższą dawkę baklofenu która daje Ci jakąś stabilność tzn. bez strasznych objawów i po paru dniach zaczął powoli redukować. @RanPor
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 5839 / 1209 / 43
Na początek zejdź z tej prregi stopniowo do 300 mg i potem redukuj baklofenu.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3 / / 0
Dzięki za porady Panowie. Plus jeszcze ta bezsenność pieprzona, po kwetiapinie udają mi się usunąć raz na trzy dobry na 2-3h max...masakra. Pregabaliny w tym stanie chyba nie dam rady uciąc do 300. Co za diabeł pierdolony pokusił mnie na ten baclofen. Chyba tak zrobię że wejdę na ten baclo w ilości wystarczającej do minimalnej chociaż egzystencji zetne ta pręgęs do 300 potem wezmę się za baclo bo na odwrót. będzie ciężko. Dobrze, że chociaż psychozy nie dostałem chyba że mnie jeszcze czeka z braku snu. Myślałem że objawy zjazdu będą trwały gdzieś do tygodnie i będzie cieżko, ale nie aż tak. Myślałem że cięcie dawek w ciągu tygodnia będzie okej ale cóż myliłem się.
  • 29 / 2 / 0
Też schodzę z baklofenu I zauważyłem, że wzięte wieczorem 100-150 mg DXM powoduje że rano jest lepiej - dodatkowa serotonina. Nie stosuje codziennie, bo nie jestem fanem DXM.

Co do spania - to trazodon też jest nasenne i powoduje że rano jest lepiej - dodatkowa serotonina. Ale z tego też trzeba ewentualnie stopniowo zejść. I jakieś dziwne jest wprowadzanie tego niby zaczyna się od 1/3 tabletki, ale ja całą 75 od razu ładuje.
Trazodon można łączyć z kwetiapiną. Taki zestaw miałem kiedyś zaordynowany przez lekarza.

Przynajmniej tak to działa u mnie. Względnie możesz popróbować dziurawca, ma antydepresyjne właściwości.

Tylko nie wszystko na raz, żebyś ZS nie dostał.
ODPOWIEDZ
Newsy
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.