Wybierz jedną substancję i z niej schodź powoli, bo taki GABA mix i tak już Ci łeb rozpierdolił na dłuższy czas (parę miechów to minimum). Polecam wybrać baklofen bo z niego chyba się najlżej schodzi z tych wszystkich mózgojebów. Dobrze że jeszcze alko i benzo do tego nie wpierdalasz, bo to byłby prawdziwy hyperreal.
Antydepepy brać i ćpać. Chłopie, cud że żyjesz. Ogarnij się póki nie jest za późno.
Fikołek się zrobił, bo teraz w sumie nie wiem jak się skalibrować na baclofen i pregabę, jaką mam tolerancję na co. Żeby wiedzieć jak z tego schodzić, i być w miarę funkcjonalnym.
Jakieś porady? Zomiren SR doraźnie coś pomoże? Czasem próbowałem różnych benzo, ale ze strachu nie były zbyt częstym obiektem w menu i nie mam za bardzo dostępu, także się nie boję kolejnej wtopy z tej perspektywy.
...w niecaly tydzien
odcielo logiczne myslenie ze takie ilosci wzielam, a objawy przedawkowania w ogole nie przypominaly tego czym mialo to byc
...teraz minal tydzien
a ja dalej mam te same objawy (po wydmuchiwaniu nosa) co podczas brania + bole zatok/glowy
(srodek byl mocno zracy, gardlo i jezyk juz sie zagoily)
aktualnie po 7 dniach wyglada to tak ze oprocz nieprzyjemnego sztucznego pobudzenia psychicznego, wyginania szczena, rekami, nogami i szorowaniem zebami nic sie nie dzieje, zadnych psychoz, potow, ani halucynacji
czuje ze nie wszystko wylecialo z nosa i zatok i sie wciaz rozpuszcza
(teraz przechodzę przeziębienie i dzieje się to szybciej bo caly czas mam zrzut i smarkam)
i to mnie bardzo martwi bo caly czas mam faze, boje sie tylko ze mi wypali dziure w glowie/zatokach i bol będzie nie do zniesienia i to chyba jest możliwe... jak uratowac te zatoki?
na przestymulowanie ratuje sie klonami i to wszystko mi na jakis czas "przechodzi"
Nie jest to możliwe, żeby materiał zalegał w organizmie tydzień po ćpaniu i się powoli uwalniał. To tylko wkrętka, coś z pogranicza psychozy amfetaminowej i nerwicy.
Przejdzie niedługo, tylko nie możesz brać nic ruszającego dopaminę i noradrenalinę.
Jedz też ciepłe i tłuste jedzenie. Fastfoody dobrze robią, ewentualnie zupy jeśli nie możesz jeszcze jeść. Pomidorowa zwłaszcza, ale wszystkie byle gorące i na zwierzęcym tłuszczu.
Zamiast klonów lepsza byłaby kwetiapina np, chlorprotixen. brak słów.. wyjaśnione w postach niżej /Merx
Nie polecaj ludziom tych mozgojebow neuroleptyków.
Na zwale po ćpaniu najlepiej więcej przycpac :D
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
05 października 2025Kochanek Heleny pisze: Pewnie, wiesz lepiej niż podręczniki medyczne :D
Na zwale po ćpaniu najlepiej więcej przycpac :D
Przecież ewidentnie piszę, ze nie ma żadnych psychoz więc nie czaję czemu na ostro obniżony poziom dopaminy po ciagach na bk chcesz go jeszcze dojebac neuroleptykiem i zwarzywic gościa jeszcze bardziej.
Oczywiście, ze wiem lepiej niż podręczniki medyczne, bo moja wiedza polega na moich własnych empirycznych przeżyciach z lat ćpania, a nie na jakiejs pseudo nauce zwanej dzisiejsza psychiatrią wymyśloną na potrzeby zbijania kapitału przez big pharme.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.