Scalono z wątkiem ogólnym kryzysowym. taurinnn
Najpierw bylo smiesznie, potem sie totalnie wylaczylismy i ja widzialam jakies koloroey migajace obrazy.
Z tylu napisane bylo zeby zaczynac od polowy ale nienrozeczytalismy tego. Jest kurna poniedzialek rano a ja dalej nie spokojna, jakbymnw szoku byla. Jest lepiej ale trzyma mnie nadal. Ile to moze trwac? Co robic bo boje sie umyc zeby ciepla woda nie wlaczyla mi THC, wczoraj zjadlam troche obiadu i nic poza tym, lrzalam i spalam caly dzien. Glowa ciezka, nie czuje temperatur. Swego czasu leczeylam sie nerwice, teraz biore pregabaline. Nie bralam jej jendak od soboty wieczorem bo sie boje ze mi sie cos pogorszy w bani teraz albo znowu wywali faze chujowa. Pierwszy i ostatni raz kurna :/ juz drugi dzien a ja chce sie poczuć normalnie poprostu a nie jakis zjazd czy inmy afterglow. Co moge zrobic?
02 listopada 2019venusska69 pisze: Pytanko, czy jak ziomus zjadl fete a go boli cos I sobie wezmie paracetamol.bo ibuprofen, byloby okej? Sprawa powazna teraz
Przeniesiono z oddzielnego wątku. Pozdrawiam, misspill
04 listopada 2019PainfulLife pisze: Dwa dni temu (sobota, ok 20) zjedlismy ze znajomymi po babeczce z zielskiem i haszem z coffieshopa.
Najpierw bylo smiesznie, potem sie totalnie wylaczylismy i ja widzialam jakies koloroey migajace obrazy.
Z tylu napisane bylo zeby zaczynac od polowy ale nienrozeczytalismy tego. Jest kurna poniedzialek rano a ja dalej nie spokojna, jakbymnw szoku byla. Jest lepiej ale trzyma mnie nadal. Ile to moze trwac? Co robic bo boje sie umyc zeby ciepla woda nie wlaczyla mi THC, wczoraj zjadlam troche obiadu i nic poza tym, lrzalam i spalam caly dzien. Glowa ciezka, nie czuje temperatur. Swego czasu leczeylam sie nerwice, teraz biore pregabaline. Nie bralam jej jendak od soboty wieczorem bo sie boje ze mi sie cos pogorszy w bani teraz albo znowu wywali faze chujowa. Pierwszy i ostatni raz kurna :/ juz drugi dzien a ja chce sie poczuć normalnie poprostu a nie jakis zjazd czy inmy afterglow. Co moge zrobic?
Odkąd odstawiłem giebla (18 dni ciągu całodobowego), nabawiłem się stanu maniakalnego.
Jak długo to potrwa >?
Nie, nie przeszkadza mi to, no ale ileż można...
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.