Pierwszy raz był z morfiną, 200mg(?chyba coś koło tego)- większość poszła podskórnie.
Był to mój drugi raz z opiatami, dwa dni wcześniej próbowałem 20mg IV po uprzednim spożyciu 20mg oralnie. Poharatałem sobie usta przez tę jebaną ampułkę.
Byłem młody (17ste urodziny), bardzo głupi i pojebany.
Ale pojebany tylko ciut troszeczkę.
Przez następne 3 dni przegięty ból głowy, senność, mdłości, nadwrażliwość na światło i suchość w ustach.
Nieletalne skutki przedawkowania bardzo przypominają kaca alkoholowego.
Więc przerzuciłem się na trampka, w dawkach do 400mg (napady drgawek), jako że troche poczekałem, i odbiłem się na finansach, to do apteki, byłem po deksie, 900mg, nie tripowałem 2 lata, a często deksem wzmacniałem działanie kody (+ prometazyna) i było ekstra, 4 thio (warunki polowe), zero bomby, nic WTF? Później po prawie 12 godzinach 6 thio, znowu nic, tylko jak wiadomo, 30g sulfosyfu to ostry ból żołądka. Wkurw na maksa, 60 zeta od tak, na nic. Na drugi dzień ekstrakt z 5 antków, + szklanka gorącej herbaty na popitę, 15 minut i dopiero mnie lekko klepło, ale bez rewelacji. Czy to tolerka, czy częste używanie tramca? A może po zbyt dużej dawce deksa koda nie jebie?
Byłam w dwóch ulubionych. W jednej po sprawdzeniu w komputerze, farmaceutka zaczęła przekopywać przy mnie szuflady. Proponowała akodyn, grzecznie podziękowałam i wyszłam.
W drugiej powiedzieli mi, żebym przyszła jutro, bo dopiero jutro dojdzie im zamówienie z lekami.
Uznałam to za znak, wsiadłam na rower i pojechałam do domu. Nie szukałam dalej.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
Ja rozrabiam na strzała w max 2ml soli fizjologicznej i w takich samych pompkach stukam o krótkich igiełkach 0.4 - uwielbiam te strzykawki 3 częściowe ( gumowy tłoczek ), są nie do zajechania :D
Pamiętaj kłóć się zawsze od dołu co by nie zjebać żyły powyżej i zdrowotności - racja, nie ma co jebać się z makami..
Spróbuj jeszcze powaporyzować to gunwno - daje na prawdę fajny efekt - porównywalny z podaniemdożylnym, a do tego ten smak rzeżuchy - mniam! xD
Tak czy siak od jutra bawie się z wami - żyły pogojone! :)
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.