bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
to jest jak spanie, jedzenie, sranie, tutaj wiekszosc chyba jest w ciagach na opio wiec to codziennosc po prostu
ja lece juz kawalek czasu DHC i sobie chwale
interesuje sie tutaj ktos bukmacherka i jest tak samo zalamany obecna ustawa hazardowa jak ja?
02 września 2017seshkaa pisze: 4 razy na dzień jeszcze kopie w ogóle?![]()
a co do ludzi z czarnymi dziurami to jest to techno klub gdzie klasa średnia bawi się na fecie/pixach/koce i małym żywcu za 13zł
a ja pomijając fakt że wpierdoliłem całą masę tego syfu to z tego 'dnia' jestem zadowolony, zrobiłem dużo pożytecznego, teraz jeszcze siedzę by trochę przeciągnąć spanie. Jakbym padł teraz to wstałbym o 24, a potem jak na wesele o 16? No nie da rady, dlatego staram się nie zasnąć, i w sumie nie jest to trudne bo jeszcze czuję te fetę którą wciągałem o 4. Na prawdę jakość 11/10. Żadnych paranoi, wręcz mam bardzo idealny humor, idę do babci na ciasto bo ma imieniny :)
Dostałem sampel innej fety i tak się zastanawiam, jakbym zasnął o 24 to było by git, ale czuję że jak zapodam małego węgorza to mogę i do 24 nie zasnąć znów
Nie wiem czy brać grudę na jutrzejsze wesele, mały węgorz może mi pomóc, ale żebym kurwa nie przesadził
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
idziesz z kims na wesele czy sam?
The methapor of Life
nie wiem co jest śmieszniejsze, ja - wierzący w to, że ona nie wie, czy ona - gdyby faktycznie nie wiedziała
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
The methapor of Life
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.