Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Jesteś jeszcze daleko w lesie.
Byłem uzależniony od heroiny, morfiny, oxy IV i tylko brak Opiatow mi pozmieniał w glowie.
Biorąc opio zawsze coś tam z tyłu łba będzie...
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
A to wszystko dlatego że miałem wersję DEMO - 3 tygodnie na tym - Super mi się chodziło do pracy, super spędzało czas z dziewczyną, dupra działa cały czas a nie jak inne gówna do 8smiu H a potem cierp do kolejnej dawki .
Skręt po 3 dniach dopiero?
Tylko dla początkujących, u mnie pojawia się już następnego dnia.
Wchodzenie na program na dawki typu 20mg to debilizm. Rozumiem, fajnie że za darmo ale schodzenie z tego jest bolesne. Ja tam poszedłem do psychiatry po Bunorfin i sam schodzę bez oglądania tej patologii na programie.
@up odezwij się jakoś, może ci doradzę. Ale ja nie używam tu PW. Na fejsie mnie znajdziesz, Adrian Sitko (swoje dane chyba mogę podawać co? XD to do modów)
No i straszyli mnie tym jakie to ciężkie i straszne, że na detoksie lekarz zareaguje a tu się pan będzie męczyć..
Serio to aż taka zła opcja? Nie wiem, zawroty glowy, bole? Czy po prostu normalne objawy skręta do czasu dobrania dawki?
22 września 2021WujekMorda pisze: NIe wiem - Ale ja bym oddał Wszystko za buprenorfinę albo dojście za nią. Biorąc pod uwagę żę jeśli jej niezdobędę i będę dalej leciał na DHC to po prostu umrę w powodu wrzodów. Chyba nawet był bym skłonny nie wiem uciąć se np lewą dłoń. Nerkę oddać. Nie wiem - Swoje mieszkanie na kogś zapisać w testamęcie.
@WujekMorda
Przepisz na mnie mieszkanie w testamencie to dam ci namiar ;-)
Tak serio, Mordzia, zdobycie bupry jest proste. Pierwszy raz slysze, zeby ktokolwiek mial z tym problem. Ale z tego dluugo sie schodzi. A pregi probowales? Nie pomogla Ci?
Coooo Ty stary namiar za mieszkanie ??? lol Musiał bys co najmniej z 1.5 paczki wyslac!!!! Nie ma lekko . wtedy idziemy akt notarialny spisywac
Mam juz od rodzinnego na 2tygodnie 2 kartoniki 0.4. jeszcze potrzebuje drugiego namiaru na kolejne 2 i bede mial zapas na caly miesiac. Zamierzam teraz pojechac na tym ze długo dostawalem lek DHC co mam na w pizde duże ilosci recept i DHC zoralo mi żolądek , co jest prawda w dużej mierze. A bupra usmierza ból tak samo dobrze jak DHC ( rozjebany lokiec, naprawde ) a przy tym wchlania się w japie i omija zołądek. dlatego tez chce sie na nią przerzucic z DHC. wolę taka drogą niz gadam ze jestem herusem i chce tym zejsc z tematu nie wiem czemu ale po 1wsze jest to w 90% szczere a po drugie wydaje mi sie ze taki przypadek sie na to kwalifikuje po prostu
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.