Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
tylko ze taki silowniany.
Do pracy zeby nie zasnac na nocce itd.
Nie polecam przekraczac penych dawek bo wlacza sie siekiera.
Czujesz sie jak wyrwany z wlasnego ciala, pocisz jak swinia itd.
Ogolnie substancja genialna do silowni, na nocki do pracy itd.
---
Nie mylic dzialania stymulujacego typu fenidaty - zupelnie inna baja.
Stosowałam to nieregularnie przez ponad pół roku (nie przekraczałam dawek, nie raz nie brałam nawet pełnych) i teraz, po odstawieniu, wydaje mi się, że pojawiły się problemy z brakiem energii, motywacji. Podczas stosowania czułam się świetnie, poza tym wyniki sportowe też były zadowalające. Nie mam tak, że czuję ogromną potrzebę powrotu do tego, ale bardzo denerwuje mnie mój brak energii, motywacji i skupienia... Co mogłabym w tym temacie zrobić? Ktoś mądry doradzi?
03 grudnia 2017ampka pisze: Co mogłabym w tym temacie zrobić? Ktoś mądry doradzi?
Pij eter, będziesz wielki
Pij eter, będziesz wielki
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.