Substancje wpływające na wydajność działania układu kwasu gamma-aminomasłowego w organizmie.
Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2775 / 40 / 0
maniek123321 pisze:
jak kvrwa odmierzyc mniej niz 1ml
Najlepiej pipetą lub insulinówką
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 87 / 3 / 0
Doszło do mnie przed wczoraj 50ml. Od roku nałogowo ćpam gbla. Z jedną konkretną bodajże 2 tygodniową przerwą którą udało mi się zrobić dzięki baclofenowi. Powiem tak: Substancja zajebista w połączeniu z gblem, jest naprawdę bosko. Różni się znacznie od bezsensownego połączenia GBL+alco, gdzie dwie substancje jakby rywalizowały ze sobą. Tutaj nakręcenie spowodowane przed GBL (euforii od dawna już żadnej nie odczuwam) jest jakby kierunkowane i normowane przez 2m2b. Po samym GBL występuje natłok myśli i ciężko się skupić na jednej rzeczy nasza "vodka"(1,5ml spożyte w kapsułkach) rozwiązuje ten problem. Wszystko zaczyna być składne, poukładane, czuć jakby wewnętrzne ciepło. Jeśli chodzi o rzucanie gbla to substancja nadaje się jak najbardziej do puki nie jesteśmy od niego uzależnieni fizycznie pozbawia tego natłoku myśli itd jak dobre benzo. Jednak potężne kołatanie serca i drgawki i tak pozostają (przypominam, że z powodu tych skutków ubocznych znane są nawet przypadki śmiertelne, dużo lepiej się do tego nadaje jednak baclo który znosi to wszystko w 100%). Nie mam pojęcia jak substancja wypada solo, ale w połączeniu z gblem po prostu jest poczucie boskiego ciepła, spełnienia- coś pięknego.
  • 87 / 3 / 0
Szybko rośnie tolerka na działanie wyciszające i przeciwlękowe, na dłuższą metę nadaje się tylko do usypiania dawkami 4-5ml
  • 2334 / 9 / 0
Nada się to jako alternatywa dla benzosów w wypadku lekkiego przegięcia ze stymulantami? Jak to wpływa na serce? Na dość mocne stymulantowe zjazdy styka 5ml? (mam jakąś tam tolerkę na giebla- polewam 2,5-3ml) Trzeba później dolewać, czy niweluje zejście? Jeśli tak to po jakim czasie?
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 630 / 3 / 0
Re: 2M2B "Vodka"
Nieprzeczytany post autor: agsfd »
Wg mnie nada się. Bardziej od giebla uspokaja i usypia. Działanie to coś pomiędzy alkoholem a jakąś usypiającą benzodiazepiną. Jeśli nie piłeś tego wcześniej to na zjeździe po 5ml powinieneś zasnąć.
  • 1472 / 26 / 0
Jak sex i 2m2b ,czy wpływa zle na erekcje i ogólnie zmysły ,a szczególnie na erekcje,a może neutrealnie a może pozytywnie jak to wygląda

Dajecie go do grupy gdzie alkohol i GBL a te używki oczywiście w odpowiednich ilościach pozytywnie wpływają sex

Jak to wygląda dokładnie z 2m2b :-)
  • 630 / 3 / 0
W działaniu mi przypomina taki bardziej sedatywny alkohol. Najprzyjemniej to się po tym zasypia. Wg mnie nie nakręca na sex jak GBL czy alko.
  • 1472 / 26 / 0
tak myślałem ,że nie nakręca ale czy szkodzi na seks a szczególnie na erekcje

Czy trzeba się go wyrzekać przed możliwą ,,akcją'',bo jesli może szkodzić wole się wyrzekać

czy nie wpływa negatywnie o to mi najbardziej chodzi,czy po prostu jest nautrealny
Ostatnio zmieniony 23 grudnia 2011 przez zycie ponad wszystko, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 630 / 3 / 0
Raczej jest neutralny.
  • 1472 / 26 / 0
Na zmysły neutrelny pewnie

a na samą erekcje może jakoś szkodzić,czy cokolwiek utrudniać ,czy nie ma żadnego wpływu :-)

sory ,że zadaje tyle pytań ale wole wiedzieć przed faktem niz po fakcie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.