Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 677 / 1 / 0
tabletki, 1 gram razem z posiłkiem w combo z choliną.
delikatny jestem na zwale.
  • 31 / 2 / 0
Dawki 20mg dziennie, kiedyś brałem nawet więcej, ale ostatnio zacząłem mieszać i kombinować nootropicki

Na dzien dzisiejsy mój stack to

oxiracetam 5oo mg dziennie
sunifiram 20mg dziennie
noopept 60mg dziennie
pramiracetam 3oo mg dziennie

Czuje sie swietnie.
  • 329 / 58 / 0
Powiem tak, tabsy z pewnego polskiego sklepu (niby phoenix nutrition) to jakiś szajs, po 20mg działanie ledwo wyczuwalne. Nie polecam tabsów, lepiej sobie ogarnąć proch z USA.
  • 6 / / 0
1 dzień
zestaw śniadaniowy. 1xGoku, 1xSuni, 1xCholina, 1xŻeńszeń. Zjadłem lekką kolację, następnie zjadłem tabletki i popiłem dużą ilością wody. Po około 2 godzinach nastąpiło lekkie rozjaśnienie umysłu. Ten sam zestaw bez suni powodował u mnie lekkie otumanienie przez około 30 min, tutaj weszło bez problemu. Korci mnie, aby spróbować proszek pod język, ale poczekam do weekendu.

2 dzień
1xGoku, 1xSuni, 1xCholina, 1xŻeńszeń. Ze względu na pracę położyłem się wczoraj później spać. Wstałem strasznie niewyspany, po wzięciu suni nic się nie zmieniło. Czułem minimalną jasność umysłu, ale nie byłem w stanie jej wykorzystać, bo byłem strasznie zmulony. Aby wykorzystać powera suni, trzeba się wysypiać. Zauważyłem też, że w pracy piłem trochę słabszą kawę (wcześniej pijałem lurę, aby się dobudzić).

3 dzień
1xGoku, 1xSuni, 1xCholina, 1xŻeńszeń. W sumie potwierdzają się moje wnioski co do suni. Póki co daje mi subtelne rozjaśnienie umysłu. Zastanawiam się jaki będzie efekt dłuższego przyjmowania suni (organizm wytworzy tolerancję czy umysł jeszcze bardziej się oczyści). Spróbowałem proszku, z przykrością muszę stwierdzić, że działa na mnie słabiej niż tabletka (~10 mg pod język). Nie jestem pewien przyjmowanej dawki, więc póki nie sprawię sobie dokładnej wagi to nie jestem w stanie określić czy jest to spowodowane jakością od producenta z USA (tabletki były zamawiane z UK) czy moimi kiepskimi skillami odmierzania.

4 dzień
1xGoku, 1xSuni, 1xCholina, 1xŻeńszeń. Efekt taki sam - minimalne rozjaśnienie umysłu. Póki co planuję zwiększyć dawkę suni do około 20mg na dobę i obserwować co się dzieje. Suni ma małego plusa za lekkie oczyszczenie umysłu, czyli jest nadzieje, że może być lepiej.

Podsumowując:
suni jest ok, ale szału nie ma. Inne osoby mieszały suni z prami/ani/pira-cetamami, a z tego co wiem to te substancje potrafią zwiększyć moc działania przyjmowanych leków. Póki co trzymam się samego suni, za około miesiąc będę myślał co by tu jeszcze dorzucić do mojego zestawu śniadaniowego.

Bonus:
Pudełko z UK było bardzo dyskretne (żadnych oznaczeń) etc. zamówiłem przesyłkę nierejestrowaną, paczkę dostarczył kurier ups.
Pudełko z USA, miało napisane na etykiecie co jest w paczce (Sunifiram) - pewnie dla celników, reszta wyglądała tak samo neutralnie. Paczka nierejestrowana została dostarczona przez PP. Suni w szklanych probówkach był bardzo dobrze zabezpieczony. Dostałem także małe łopatki 10mg + karteczkę na którymś ktoś ręcznie napisał "Thank you :)". Jak ktoś jest zainteresowany to mogę wrzucić foty jak wyglądały przesyłki.
  • 1141 / 9 / 0
Goku, czy może Gotu Cola? Jakie dawki czego i jakie preparaty.
Żeń Szeń z Olimpu , czy chociaż Naturel?

Analiza bez dokładnych danych jest pozbawiona absolutnie sensu.
  • 6 / / 0
Gotu kola 450mg (sorry zrobiłem literówkę na początku i potem bezmyślnie ją skopiowałem) - producent nowfoods
Choline & inositol (cholina 250 mg, inositol 250 mg) - producent nowfoods
Korean Ginseng (500 mg) producent: 'Swanson premium brand'

Przyjmuję jeszcze drożdże (od prawie roku, więc też jest zastrzyk witamin z grupy B) (Drovit z Drofarm)
Przed Suni przyjmowałem jeszcze ALC i wydaję mi się, że jest o wiele lepsze od j choliny + inositol.
  • 200 / 7 / 0
Grentoo pisze:
In żyła sunifiram ma wjazd, nootropowy wjazd jeb i jesteś w Limitless (dosłownie nie w przenośni). Serce za to dostaje taki wpierdol, że amfa przy tym wypada blado.
A o sposób przygotowania można spytać? Rozpuścić w wodzie (ewentualnie podgrzewać roztwór?), wciągnąć przez filtr do pompki i włala? Czy też trzeba się z tym jakoś pobawić - typu rozpuszczanie w spirytusie, odparowywanie spirytusu itd.?
Nadchodzi majestat - Kapitan Hajduków!
  • 992 / 17 / 0
Kapitanie, odradzam walenia suni IV bo to jest serio pojebany pomysł... Działa jakieś 3h, nie ma euforii, no ale jest niesamowite wyostrzenie zmysłów, serce musiałem uspokoić całym zapasem benzo jakie miałem na stanie... Lepiej po prostu jeść/wciągać, serio nie ma sensu tego pukać, palić... W wodzie rozpuszcza się lajtowo. Ponownie nie polecam, takie rzeczy zostawić należy dla takich wariatów jak ja. %-D
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 200 / 7 / 0
Grentoo pisze:
Lepiej po prostu jeść/wciągać, serio nie ma sensu tego pukać, palić... W wodzie rozpuszcza się lajtowo. Ponownie nie polecam, takie rzeczy zostawić należy dla takich wariatów jak ja. %-D
Ja też mam wiele głupich eksperymentów na swoim koncie, tak więc zapewne i tak spróbuję. Powiadasz, że w wodzie rozpuszcza się lajtowo. Mam sunifiram tabletki po 10 mg. Rozgnieść i rozpuścić w wodzie wystarczy? Czy też jeszcze podgrzewałeś roztwór np. na łyżce czy w kapslu? Poza tym gdzieś chyba czytałem, że to ma słabą rozpuszczalność w wodzie.
Nadchodzi majestat - Kapitan Hajduków!
  • 1321 / 18 / 0
Naprawde suni tak czuc w porownaniu z noopem i tym podobnymi?
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.