Ja na podstawowe około 150 zł + 800 modek to tysiączek pęka niestety.
Ale bez modka nie byłoby to samo
Kupiłem od takiej Pani sunifiram i zobaczę czy to działa czy jakiś cukier bo ona też mode sprzedaje sobie.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Wzięłam dawkę 150 mg, wtedy poczułem fajna moc tego leku, wszedlo dosyć mocno, lepszy nastroj , energia, czujność, motywacja, pobudzenie, przez następne 3 dni brałem 200mg już nie było tak jak na początku, ale nadal bardzo dobrze, 3 dnia czułem że działa sporo której, tolerka się zrobiła, to zrobiłem 4 dni przerwy, po przerwie testowałem tym razem armodafinil 75mg niestety nie poczułem żadnego efektu oprócz pobudzenia, tak samo jak miałem na początku z modafinilem, pomyślałem ze następnego dnia sprawdzę znowu Modafinil, wziąłem 200mg, to samo, znowu tylko pobudzenie, kto wie dlaczego nie działa tak jak należy? super środek, chce go brać kilka dni w tygodniu dlatego chcę znaleźć przyczynę tego żeby cieszyć się nim częściej:)
Coś o mnie :przed modafinilem brałem sporo kofeiny, aż się tolerka zrobiła, zrobiłem 3 tygodnie przerwy, ale nie pomogło, po spożyciu nie czułem żadnych efektów dopaminy, tak jak w tych przypadkach z modafinilem,i daje jeszcze dłuższą przerwę od kofeiny, w czasie przerwy z modafinilem jadłem normalnie i w miarę zdrowo, do tego z rana, cytrynian magnezu +b6, Omega 3, aswaganda, rozaniec górski,wieczorem lek srri na sen, sen w tym czasie słaby,
w czasie przyjmowania modafinilu w pierwszych dniach brałem bacopa monnieri, w czasie kiedy Modafinil nie działał w 100% zauważyłem że mocz nie miał takiego intensywnego charakterystycznego zapachu jak wtedy co działał tak jak powinien, proszę o odpowiedzi fachowców :)
Bardzo szybko Twój organizm buduje tolerancję na Modafinil. Ja stosuję tygodniami/miesiącami i substancja nie traci szczególnie na swojej mocy. Za każdym razem odczuwam znaczną poprawę nastroju i pojawia się pobudzenie.
Armodafinil faktycznie może mieć takie działanie, jak piszesz, bo jest on mocniejszym stymulantem niż modek, ale bez znacznego wpływu na nastrój.
Polecam miks modafinilu z kofeiną, obie substancje wzajemnie się wzmacniają i działanie jest super.
A co do moczu, to nigdy nie prowadziłem takich obserwacji, więc nie pomogę
28 sierpnia 2023epiphone pisze: @Bpatryk1 ja tam biorę razem MPH i armodafinil i sobie chwalę. Nigdy nie brałem amfetaminy, ale podejrzewam, że ona miałaby zalety i modafinilu i MPH, oczywiście w formie microdosingu, nie dla ćpania
amfetamina (nawet w dawkach "microdosingowych" - leczniczych) ma działanie zakrawające o rekreacyjne. Jest to wyzwalacz monoamin, można powiedzieć że wprost bierze kredyt neuroprzekaźników od organizmu, korzystając z już nagromadzonych elementów w komórkach. Subiektywne działanie dla celów produktywnych jest dużo mocniejsze, właśnie z racji na mechanizm akcji. Przez to też ma właściwości dużo bardziej uzależniające.
Różnica jest taka, że na modafinilu i/lub MPH jesteś w stanie polecieć dość długo, bo jedyne co tyrają to receptory docelowe. amfetamina niestety pierze organizm z zapasów tych neuroprzekaźników i trzeba potem swoje przeboleć.
Jak dla ciebie długoterminowo wszystko gra na takim combo, to tylko pozazdrościć i pomyślności życzę :D Nie ma co kombinować z amph jak nie jest to naprawdę potrzebne.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.