Ja na podstawowe około 150 zł + 800 modek to tysiączek pęka niestety.
Ale bez modka nie byłoby to samo
Kupiłem od takiej Pani sunifiram i zobaczę czy to działa czy jakiś cukier bo ona też mode sprzedaje sobie.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Wzięłam dawkę 150 mg, wtedy poczułem fajna moc tego leku, wszedlo dosyć mocno, lepszy nastroj , energia, czujność, motywacja, pobudzenie, przez następne 3 dni brałem 200mg już nie było tak jak na początku, ale nadal bardzo dobrze, 3 dnia czułem że działa sporo której, tolerka się zrobiła, to zrobiłem 4 dni przerwy, po przerwie testowałem tym razem armodafinil 75mg niestety nie poczułem żadnego efektu oprócz pobudzenia, tak samo jak miałem na początku z modafinilem, pomyślałem ze następnego dnia sprawdzę znowu Modafinil, wziąłem 200mg, to samo, znowu tylko pobudzenie, kto wie dlaczego nie działa tak jak należy? super środek, chce go brać kilka dni w tygodniu dlatego chcę znaleźć przyczynę tego żeby cieszyć się nim częściej:)
Coś o mnie :przed modafinilem brałem sporo kofeiny, aż się tolerka zrobiła, zrobiłem 3 tygodnie przerwy, ale nie pomogło, po spożyciu nie czułem żadnych efektów dopaminy, tak jak w tych przypadkach z modafinilem,i daje jeszcze dłuższą przerwę od kofeiny, w czasie przerwy z modafinilem jadłem normalnie i w miarę zdrowo, do tego z rana, cytrynian magnezu +b6, Omega 3, aswaganda, rozaniec górski,wieczorem lek srri na sen, sen w tym czasie słaby,
w czasie przyjmowania modafinilu w pierwszych dniach brałem bacopa monnieri, w czasie kiedy Modafinil nie działał w 100% zauważyłem że mocz nie miał takiego intensywnego charakterystycznego zapachu jak wtedy co działał tak jak powinien, proszę o odpowiedzi fachowców :)
Bardzo szybko Twój organizm buduje tolerancję na Modafinil. Ja stosuję tygodniami/miesiącami i substancja nie traci szczególnie na swojej mocy. Za każdym razem odczuwam znaczną poprawę nastroju i pojawia się pobudzenie.
Armodafinil faktycznie może mieć takie działanie, jak piszesz, bo jest on mocniejszym stymulantem niż modek, ale bez znacznego wpływu na nastrój.
Polecam miks modafinilu z kofeiną, obie substancje wzajemnie się wzmacniają i działanie jest super.
A co do moczu, to nigdy nie prowadziłem takich obserwacji, więc nie pomogę
28 sierpnia 2023epiphone pisze: @Bpatryk1 ja tam biorę razem MPH i armodafinil i sobie chwalę. Nigdy nie brałem amfetaminy, ale podejrzewam, że ona miałaby zalety i modafinilu i MPH, oczywiście w formie microdosingu, nie dla ćpania
amfetamina (nawet w dawkach "microdosingowych" - leczniczych) ma działanie zakrawające o rekreacyjne. Jest to wyzwalacz monoamin, można powiedzieć że wprost bierze kredyt neuroprzekaźników od organizmu, korzystając z już nagromadzonych elementów w komórkach. Subiektywne działanie dla celów produktywnych jest dużo mocniejsze, właśnie z racji na mechanizm akcji. Przez to też ma właściwości dużo bardziej uzależniające.
Różnica jest taka, że na modafinilu i/lub MPH jesteś w stanie polecieć dość długo, bo jedyne co tyrają to receptory docelowe. amfetamina niestety pierze organizm z zapasów tych neuroprzekaźników i trzeba potem swoje przeboleć.
Jak dla ciebie długoterminowo wszystko gra na takim combo, to tylko pozazdrościć i pomyślności życzę :D Nie ma co kombinować z amph jak nie jest to naprawdę potrzebne.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.