Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 9390 / 1830 / 2
SFD 2 czy 3 lata temu zaliczała wpadkę. Wykryto w ich produktach tlenek etylenu. Wtedy wycofali 4 produkty ze sklepów. Gdyby rtęć nie była tak szkodliwa to by normy były inne.
Kup sobie kurkuminę z piperyna i chlorofil i pij. Chelatuja metale ciężkie i pomagają wydalic.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 4 / / 0
Czy połączenie kreatyna+cytrulina+mikrodawkowanie LSD+glutamina+żeń szeń forte naturell+różeniec(arktyczny korzeń) nie narobi mi bałaganu w organizmie? Mam zamiar zacząć ćwiczyć siłowo (kiedyś około pół roku ćwiczyłem ale zapał mi minął) i chciałem się trochę wspomóc suplami, żeby lepiej szło i było więcej motywacji do ćwiczeń.
  • 1704 / 565 / 0
@kolocho musisz jeszcze 15 rzeczy co najmniej dorzucić do tego
  • 164 / 14 / 0
Biore yo od roku i przypuszczam ze jest tak samo nootropowe jak pietruszka xD
  • 3245 / 617 / 0
Ja bym bardziej przydzielił to do adaptogenu, jak już.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 164 / 14 / 0
Bo ja wiem, adaptogeny stosowane z głową mają zauważalny wpływ na psyche
  • 14 / 3 / 0
W elektrolitach od best labu jest 1g i samo to mocno odczuwam. A jestem osobą z dużymi zaburzeniami funkcji poznawczych (pamięć, koncentracja, kojarzenie); poza pozytywnym wpływem na nie dodatkowo dodaje mi motywacji do działania. Zdecydowanie ona jako składnik elektrolitów sie wyróżnia, bo ostatnio o innej porze dołożyłem 0,5g monohydratu i także daje fajny efekt.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.