Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 21 / 11 / 0
Z racji na znikome informacje nt. przyjęcia drogą donosową na tym forum i ogólnie w necie zamieszczam swoją relację.

Sniff jak najbardziej działa. Poszła dawka 30mg - brak bólu, nieprzyjemnego smaku/spływu czy innych tego typu atrakcji. Nie wiem czy to kwestia zwiększonej biodostępności, ale działanie było dokładnie takie, jakiego bym oczekiwał, bez efektów ubocznych.

Mam spore doświadczenie drogą oralną w dawkach od 40 do 120mg. Zawsze coś mi z tą odmianą mody nie pasowało, mianowicie dość zauważalnie siadało na serce, pojawiała się dysforia. Co ciekawe przy powyżej opisanej dawce + ROA efekty przypominały bardziej OG Modafinil, nic czego nie zastąpiłaby mocniejsza dawka kofeiny, ale na plus zauważalnie zwiększone skupienie i brak uboków fizycznych poza trochę zwiększoną potliwością.

Polecam :)
  • 26 / 4 / 0
Testowałem ten flmodafinil, poszło 5g za totalną taniochę. Przyszło to i zapakowałem to w 60 kapsułek. Czyli gdzieś tak 80-100mg jedna kapsułka.
Akurat bardzo się nie wyspałem, więc stwierdziłem, że sobie zapodam dwie kapsułki, tak by poczuć jak to zmęczenie znika. I faktycznie, pobudziło mnie to, ale jest tylko jeden problem.

Mianowicie... dostałem taki tension headache, jakby mi głowa miała eksplodować,, drżałem się też jak posrany. Zapodałem na kolejny dzień jedną pigułkę, i powtórka z koszmaru...
Nie rozumiem, czemu tak źle reaguję na tą substancję. Zwykły Modafinil mogłem brać 400-600mg i nic mi nie było, a z tego flmodafinilu taka bomba.
  • 323 / 108 / 3
@Nemk0
Nie rozumiem, czemu tak źle reaguję na tą substancję. Zwykły Modafinil mogłem brać 400-600mg i nic mi nie było, a z tego flmodafinilu taka bomba.
Od kogo masz? Zdarza się, że sprzedają Fladrafinil zamiast FLmodafinilu. I taka reakcja jest bliższa Fladrafinilowi. Ich profil działania trochę się różni na korzyść Flmodafinilu.
  • 26 / 4 / 0
@Satelitarny Od pana allegrowicza lokalnego. Jestem pewny, że to nie podróbka, oznaczone jako FLmodafinil i niby zbadany laboratoryjnie. Ogólnie od tego samego źródła moja koleżanka kupiła i dobrze jej dziala bez uboków. Ja teraz to muszę siedzieć na zwykłym modafinilu który jest ok.
  • 323 / 108 / 3
@Nemk0
Jeśli produkt dobry, to problem gdzie indziej (w organizmie). Tutaj nie jestem w stanie pomóc.
Powodzenia.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.