Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 692 / 70 / 0
60zl za gieta japierdole.... Ale klepie, to trzeba przyznac :D
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 61 / 2 / 0
Chciałbym poznać wasze opinie na temat wzrostu tolerancji na ten środek. Zdania na forum są podzielone, w wątku można wyczytać że tolerancja nie występuje. Jednak w innych miejscach na forum można się natknąć na opisy że tolerancja występuje i jest duża. U mnie po pewnym czasie stosowania zniknęły spektakularne efekty, pewnie przyzwyczaiłem się do podniesionych funkcji kognitywnych itp.. Ja jednak również zauważyłem coś co nazwałbym tolerancją. Co sądzicie ?

Przez 2 dni zdecydowałem się wypróbować podanie podjęzykowe lecz jestem pewien że nie odczułem różnicy w stosunku do podania p.o.. Spróbujcie napewno pokochacie ten smaczek.

Po miesiącu zabawy z fenylo (4dni w tygodniu) jestem zadowolony z efektów jednak teraz mam zamiar wypróbować noopept na który czekam z niecierpliwością, jednak na pewno jeszcze wrócę do fenylo choćby ze względu na jego doraźne działanie przeciwlękowe (publiczne wystąpienia) oraz stymulujące.
  • 229 / / 0
Podbijam pytanie kolegi.
Właśnie idzie do mnie 10 gram i stąd pytanie - jak długo da się to stosować, aby nie wystąpiła tolerancja ?
  • 640 / 118 / 0
Bierz, dopóki działanie nie zacznie słabnąć - sam zobaczysz, kiedy. Później parę dni przerwy i cykl możesz powtórzyć. Przynajmniej u mnie tak to wyglądało. Tolerancja rosła stosunkowo szybko, ale też wystarczały krótkie przerwy, żeby ją zbić.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 229 / / 0
Czy da się to zażywać łącznie z mianseryną (30 mg/doba)?
  • 98 / 8 / 0
Trochę czytałem o tej substancji i zaciekawiony w końcu zamówiłem. Około 150 mg i rzeczywiście jakoś chętniej zacząłem wszystko robić. Po godzinie poczułem lekki dreszczyk z tyłu głowy. Choć działanie bardzo subtelne to da się je wyczuć. Mam tego jeszcze trochę, więc po paru dniach kuracji zdam większy raport.
ale jak człowiek zacznie już zbierać dragi nie może się opamiętać
  • 7 / / 0
Cóż, doszedł do mnie jakiś czas temu fenylopiracetam. I szczerze mówiąc to się trochę zaskoczyłem póki co, ale niestety negatywnie - nie odczuwam żadnych jego skutków. Sprawa jest świeża, bo brałem dopiero dwukrotnie po 100mg i dwukrotnie po 150mg, ale w żadnej z tych dawek nie odczuwam działania. A jak czytam poprzednie opinie to większość odczuwała działanie już przy pierwszym kontakcie.
  • 31 / / 0
Według mnie za duże dawki
  • 229 / / 0
Wczoraj około godz. 14 zażyte mniej więcej 100mg fenylo. Bez większych efektów. Z tych typowych tylko brak łaknienia.

s

A jednak, mimo zażytej mianseryny (taka dawka jak zawsze - która mnie usypia) nie spałem do teraz od 40 godzin. Zażyłem z pewnością więcej, bo mam mały zapas tego w jednym opakowaniu.
  • 61 / 2 / 0
Czzenia, ja nie zauważyłem po tym braku łaknienia i zniesienia potrzeby snu ale może tobie pomyliły się worki z amfetaminą...
ODPOWIEDZ
Newsy
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.