Przy okazji z rok nie paliłem 1v2, powróciłem..a jakże:D Działa tak samo jak wcześniej gdy paliłem codziennie 1-2g.
wilknamikrofonie pisze:jest coś działającego podobnie na muzykę, ale niedającego takiej "dysocjacji" ? Lub coś dającego humor typowo nastawiony na "bekę" ? 2v2 jest przezajebista, z tym że ze wzrostem ilości spożywanej rośnie senność - czasami jest to zbyt duży minus.
Kup ekstrakty (skład masz na stronie) i podkład i zmieszaj po swojemu.
Combretum nie zamawiaj wcale bo właśnie to ziółko jest sedatywne.
Więcej kanny - więcej pobudzenia.
Więcej heimii - więcej psychodelii.
Klip dagga wzmacnia wszystkie składniki.
rush1246 pisze:ile 2v2 na pierwszy raz?
Jak już stwierdzisz że Cię nie zabije to możesz i objętość kilku luf zjeść (jedzona w sumie działa lepiej, i dłużej).
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
c11h12n2o3 pisze: Kup ekstrakty (skład masz na stronie) i podkład i zmieszaj po swojemu.
wilknamikrofonie pisze:Jeden z aktywnie udzielających się w tym temacie userów tak zrobił - ponoć nie działało. Chyba, że to kwestia osobnicza/tolerka. W planach mam zamówić standardowo 3 g 2v2 (mam nadzieję, że tolerka się zresetuje i wystarczy mi to na tyle co dawniej )+ kannę - nie wiem tylko czy 2:1 czy 4:1 - ta druga ponoć bardziej speeduje, jednak cena... :/. Heimii nie próbowałem, opłacałoby się dodać do kompozycji aby zwiększyć "muzyczność" ?c11h12n2o3 pisze: Kup ekstrakty (skład masz na stronie) i podkład i zmieszaj po swojemu.
Jeśli chcesz próbować odtworzyć kompozycje z ziół to kup ekstrakty lub jeśli takowych niema to kup ziele i zrób ekstrakt. Tylko nie od SS!! Poszukaj gdzie indziej lub sam wyhoduj. Bo na SS polowa rzeczy jest nasączana CHEMIĄ!!!. Nie tylko kompozycje! Ja sam wyhodowałem klip dagge pozostałe pozostałe składniki zamawiałem z innych stron.
Jeśli niema dostępu do extraktu to robisz go następująco.
Np Klip dagge powiedzmy, że ok 100g zalewałem czystym spirytem i pozostawiałem na jakieś 2 tyg w słoiku. Później całość można lekko podgotować w celu uzyskania większej rozpuszczalności, ale to wątpliwa sprawa bo temperatura może zabijać pewne alkaloidy. Spróbuj na dwa sposoby jak chcesz... Cały płyn wylewasz najlepiej do szerokiego pojemnika w celu uzyskania dużej powierzchni parowania i czekasz aż alkus odparuje. To co zostanie na dnie (żywica) to czysty ekstrakt.
Powiem szczerze że możesz kombinować jak chcesz i tak 2v2 nie bedzie dorastało do pięt.
JAK CHCESZ ŻYĆ Z NAŁOGIEM KTÓRY TOTALNIE UPOŚLEDZA TO DALEJ BĄDŹ KLIENTEM PANA S LUB SAM ZRÓB 2V2
Oto przepis:
Liść maliny mielisz w młynku dodajesz do tego odrobinę damiany. Następnie robisz maczane z Ab PINACY ok 1 : 25 lub 1: 20 i czekasz aż wyschnie. Następnie dodajesz troszkę zmielonych płatków klip daggi i dokładnie mieszasz w celu uzyskania ładnego wyglądu no i ewentualnego wzmocnienia (podkolorowania fazy) Nie możesz dać płatków daggi od razu gdyż robiąc maczane one zzielenieją od wyciagu z liści malin i nie będziesz miał takiego ładnego zielono-pomarańczowego wyglądu.
Zrób taka "kompozycje" i porównaj z tym co sprzedaje pan S. Zapach i działanie 100% identyczne
A jak chcesz mocniejszą kompozycje to dodawanie heimi czy kanny raczej nic nie da zrób sam mocniejszą maczanę z pinacy lub lepiej zrób długiego totalnego fresha i zapal po 2 może 3 miechach przerwy i wtedy wystrzeli Cie srogo w zakonne zakamarki !
Ale radzę poczytać moje wcześniejsze posty co ze mną zrobiła ta cała kompozycja. Teraz się leczę i nigdy przenigdy nie wrócę do tego ścierwa !!!
Przeczytałem cały temat o AB-PINACY, chcąc dopatrzyć się różnic i podobieństw w działaniu tego kanna a 2v2. W spoilerze cytaty osób wypowiadających się w tamtym temacie.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/poldrugs.jpg) 
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/weedatwork.jpg) 
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zdzojntempolak.png) 
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/gdansk2110.jpg) 
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/policja-555x305.jpg) 
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.