Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2104 / 465 / 37
Mnie kiedyś hydro w dawce 25 mg usypiała całkiem porządnie, aczkolwiek ten sen był mocno „wymuszony” i jakby chemiczny. Kiedy budziłem się w nocy czułem mocne zdenerwowanie i niepokój. Substancja wyłączała też całkowicie sny. Zdawała egzamin jeśli chodzi o usypianie, ale nie dawała naturalnego, zdrowego snu. Co ciekawe, benzodiazepiny dają mi dużo lepszy sen, też często bez snów, ale za to przyjemny i mocny. Jako środek stricte nasenny są ofc lepsze, ale niestety niosą masę efektów ubocznych. Hydro już nie stosuję, ale działała na mnie skutecznie, choć nieprzyjemnie.
Lubisz koks?
  • 3013 / 1015 / 0
co do efektów ubocznych, to benzodiazepiny nie niosą prawie żadnych i w tym tkwi problem. nie będziesz na nich tył, nie zatkają ci nosa, nie powodują suchości w ustach, rano wstajesz wypoczęty, a nie tak jak po neuroleptykach w stanie zombie. jeśli o takich efektach mówimy, to ich nie ma. jedynym skutkiem ubocznym brania, jest możliwość wystąpienia zależności/uzależnienia. taka hydroksyzyna ma gorszy wpływ na organizm, gdy brana regularnie w nasennych dawkach, niż doraźne benzo.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 3406 / 534 / 0
Trochę offtop, kwetiapina ma b.dobry timing, akurat na 7-8 godzin snu, no jeszcze tak z 30min po przebudzeniu jest malutki suchar, ale te neuro co testowałem to masakra.

Co do snów, to melatonina mi dawała na detoksie sny i to bardzo fajne, typu zakochanie się w śnie w dziewczynie, lub sny erotyczne nawet, dodam że też brałem noctis i to byłem królikiem doświadczalnym bo akurat na tym detoksie pierwszy raz wprowadzili ten lek.

No ale to jest antagonista receptora H1 I generacji.

A w ogóle nie ma wątku o noctisie (doksylamina).
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 980 / 83 / 0
Nie wiem Skad to narzekanie moich braci narkomanskich na hydro.
Ja tam szanuje to gowienko. Faktycznie będąc w cugu jak szły różne rzeczy, benzo alko, opio to hydroksyzyne można jest jak cukierki.
Powiem wam że jak odstawilem narkotyki jakiś czas temu, biorę tylko antydepresanty i czasami zapijam, to hydro pomaga mi wrócić do formy XD
Wiem że to śmieszne, ale po piciu kilka dni z rzędu. 25-50mg i piwko uspokaja mnie i kładzie na regenerujący sen, później kilka dni rano 12.5 wieczorem 25 i dobre żarcie sport, witaminy czuje się jak nowo narodziny.
Nigdy nie poleciłbym komuś benzo komu może pomóc hydro. Nigdy
A posty że brałem xxx mg hydro gowno nie działa mogą zachęcać nowych userow do brania ciężkich kalibrow.
Ja polecam hydro, ale ja nie ćpam dwa lata, pije czasami.
  • 980 / 83 / 0
Dla mnie naprawdę spoko lek, połówka 25mg i się uspokajam wieczorem
  • 647 / 63 / 0
Bral to ktos iv z Ampulek
  • 5774 / 1180 / 43
Ja nie, ale może być całkiem dobra.
Ja nie polecam syropu, dla mnie jakiś słaby jest.
Najlepsza jest ta w różowych tabletkach po 25mg.
Na wielu nie działa, bo mają pewnie wysoką tolerkę na benzo.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1 / / 0
Witam, to mój pierwszy post na forum.

Chce udać się do lekarza w celu zaopatrzenia się w hydroksyzynę. Moglibyście dać jakieś wskazówki co mówić, na co zwrócić uwagę, do jakiego lekarza iść? Chciałbym ułożyć sobie mniej-więcej plan żeby to poszło sprawnie.
Z góry dziękuje za odpowiedzi
  • 139 / 21 / 0
Udaj sie do pierwszego lepszego lekarza - nie powinnien robić żadnych problemów :D
Uwaga! Użytkownik pijanytraktorzysta jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / 1 / 0
Siema wszystkim, ja hydro poznałem jakiś czas temu kiedy po grubym melanżu z sypkimi substancjami mój znajomy poczęstował mnie taką tabletką i powiedział "Jak chcesz zasnąć to łykasz, odpalasz z dwa browarki i jeśli Cię to nie uśpi to doprawiasz boniem". Nie powiem, nie musiałem nawet odpalać piwa a z szybko zapierdalającego serca i mega pobudzonej głowie zasnąłem w moment przy towarszystwie mj.

Świetnie wycisza organizm po nosach. Wiadomo, nie powinno się tak robić, bo jest ryzyko tzw "Stimballa" czyli zjawisko w którym substancje pobudzające biją się z substancjami które chcą nas wyciszyć i organizm dostaje pierdolca. Jednak dla mnie to złoty środek, na pewno mniej inwazyjny niż wszystkie leki z rodziny benzo i świetnie również pozbywa naszą głowę z lęków, jakby ten lek miał dostęp do pstryczka "Myślenie" w naszej głowie :) Polecam każdemu, ale raczej doraźnie niż napierdalać to codziennie, szybko tolerka się wyrabia. Pozdro
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.