Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 360 / / 0
Moja kobieta miała coś podobnego, tylko że z kwetiapiną. Brała najpierw zyprexe i wszystko grało. Ptem dostała Ketrel(bo tańszy) i cały czas miała lęki. Bez zmiany dawki oczywiście.
metoksetamina Matka Do Rany Przyłóż
http://neurogroove.info/trip/nazywam-si-jakub
  • 12 / 2 / 0
zyprexa i ketrel to dwie różne neurotoksynki :-)
  • 360 / / 0
Sorry miałem na myśli nie zyprexe a Seroquel.
  • 3523 / 51 / 0
@ up
Zyprexa jest w tabletkach które rozupuszcza się w paszczy natomiat wysztkie inne zamienniki połyka być może stąd różnica
  • 78 / 1 / 0
Zolafren Swift - też rozpuszcza się na języku, fajny nawet ma smak i chyba lepiej coś działa na mnie niż zwykły zolafren, albo tak mi się wydaje (mniejszy apetyt)
♪♫♪ harmony (: ♪♫♪
  • 190 / 4 / 0
Zmieńce ten shit, on jest trwale intruzywny jeśli chodzi o rozkładanie tłuszczów, chcecie mieć rozstępy jak 100kg 60-latka?
  • 360 / / 0
Ta Zyprexa jest w klasycznych łykaniowych tabletkach. Nie rozpuszcza się w buzi.
  • 640 / 6 / 0
Mi Olanzapina bardzo pomogła mam schizofrenie paranoidalną na początku było ciężko ale się przyzwyczaiłem i lek działa na mnie uspokajająco tylko nie przersadzać z dawką bo akatyzja murowana
  • 2 / / 0
biore od paru miesiecy zolafren swift i abilify... czy ktos wie jak to sie laczy np. z ziolem?
Uwaga! Użytkownik now_is_practice nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 476 / 4 / 0
Cóż, jak dostajesz leki przeciwpsychotyczne, a nawet dwa, to w ogóle nie powinieneś palić ze względu na możliwe rozwinięcie się psychozy. Nie po to się leczysz by się zaraz poryć. Ja jednak czasami pozwalam sobie na takie wygibasy bo po pierwsze nie jaram na maksa, a po drugie potrafię ogarnąć fazę, zaś po trzecie nie miałem tak naprawdę w życiu prawdziwej psychozy i moje obawy są dosyć oddalone.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".