Ostatnia rzecz o której marze to przytyć, więc wole wyrzucić pana F. fpizdu zanim będzie za późno. Osobiście zażyłem dopiero drugi raz, a mimo to mam wrażenie że zaczyna działać. Placebo? Czy neuroleptyki też muszą się tak długo "rozkręcać"?
again and again
Pytanie do doświadczonych w Fluanxolu]
U mnie nie powodował zwiększonego apetytu ale wiadomo na każdego lek działać może trochę inaczej. Obserwuj rekcja swojego organizmu na brany lek. Jeśli jakieś skutki uboczne będą dla ciebie zbyt uciążliwe to idź do lekarza by lek zamienił na inny lub odstawił w ogóle.
Gargamel podnieś dawkę, a jak coś to priv.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.