NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
circus pisze: Co sądzicie o zabezpieczaniu się haloperidolem na wypadek bad tripa?
Jakie dawki stosować?
uwaga:
(!) stosotwanie u osob ze schorzeniami serca grozi zawalem
(!) osoby naduzywajace amfetamin sa szczegolnie wrazliwe na neuroleptyki; dawke nalezy zmniejszyc o polowe.
Wincent pisze: Czy to nie m.in haloperidol stosowano podczas tzw. "psychiatrii represyjnej" w ZSRR i Rumunii?
Wolałbym kurwa zjeść bielunia niż haloperidol, przynajmniej na bieluniu da się to znieść, a na wysokich dawkach haloperidolu wykręca cię jak zabawkę.
Pierdolę kurwa jak można mieć takie pomysły żeby to ćpać.
Ja miałem z tym styczność i z innymi neuroleptykami.
Nawet hardkorowym masochistom tego nie radzę brać.
Terroryzuje gorzej niż Salvia.
Najgorsze ścierwo świata.
kilkanaście godzin w pasach z zajebiście sztywnymi mięśniami to nic fajnego.
Wierzcie mi
[H]
http://neurogroove.info/trip/halomiedzy-swiatami
http://neurogroove.info/trip/haloperidol-trip-report
Myślałem że tylko alkaloidy tropanowe to czyste zło.
Myliłem się.
Haloperidol to prawdziwy szatan i the darkness.
Bieluń to co najwyżej syn szatana.
Macie tutaj filmik. obejrzyjcie od 26 sekundy.
Powodzenia.
http://www.youtube.com/watch?v=SS1dO0JC ... _embedded#
Verdun- Shell Shock
[H]
z tego co wyczytalem jednak to:
Ciągły stres pod wpływem ostrzału artyleryjskiego i strat powodował załamania nerwowe. Ernst Jünger wspominał, jak rozpłakał się, gdy jeden pocisk zabił połowę jego kompanii – sześćdziesięciu ludzi. W każdej armii frontowy szok psychiczny nazywano inaczej: Kriegsneurose u Niemców, shell shock u Brytyjczyków, a choque traumatiqueu Francuzów. Ale objawy zawsze były te same: wybuchy płaczu, ospałośći ataki paniki. Leczono je elektrowstrząsami, które powodowały, że chorzy woleli wracać na front, niż nadal być poddawani torturom.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.