NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
circus pisze: Co sądzicie o zabezpieczaniu się haloperidolem na wypadek bad tripa?
Jakie dawki stosować?
uwaga:
(!) stosotwanie u osob ze schorzeniami serca grozi zawalem
(!) osoby naduzywajace amfetamin sa szczegolnie wrazliwe na neuroleptyki; dawke nalezy zmniejszyc o polowe.
Wincent pisze: Czy to nie m.in haloperidol stosowano podczas tzw. "psychiatrii represyjnej" w ZSRR i Rumunii?
Wolałbym kurwa zjeść bielunia niż haloperidol, przynajmniej na bieluniu da się to znieść, a na wysokich dawkach haloperidolu wykręca cię jak zabawkę.
Pierdolę kurwa jak można mieć takie pomysły żeby to ćpać.
Ja miałem z tym styczność i z innymi neuroleptykami.
Nawet hardkorowym masochistom tego nie radzę brać.
Terroryzuje gorzej niż Salvia.
Najgorsze ścierwo świata.
kilkanaście godzin w pasach z zajebiście sztywnymi mięśniami to nic fajnego.
Wierzcie mi
[H]
http://neurogroove.info/trip/halomiedzy-swiatami
http://neurogroove.info/trip/haloperidol-trip-report
Myślałem że tylko alkaloidy tropanowe to czyste zło.
Myliłem się.
Haloperidol to prawdziwy szatan i the darkness.
Bieluń to co najwyżej syn szatana.
Macie tutaj filmik. obejrzyjcie od 26 sekundy.
Powodzenia.
http://www.youtube.com/watch?v=SS1dO0JC ... _embedded#
Verdun- Shell Shock
[H]
z tego co wyczytalem jednak to:
Ciągły stres pod wpływem ostrzału artyleryjskiego i strat powodował załamania nerwowe. Ernst Jünger wspominał, jak rozpłakał się, gdy jeden pocisk zabił połowę jego kompanii – sześćdziesięciu ludzi. W każdej armii frontowy szok psychiczny nazywano inaczej: Kriegsneurose u Niemców, shell shock u Brytyjczyków, a choque traumatiqueu Francuzów. Ale objawy zawsze były te same: wybuchy płaczu, ospałośći ataki paniki. Leczono je elektrowstrząsami, które powodowały, że chorzy woleli wracać na front, niż nadal być poddawani torturom.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.