Znacie? Co o nim sądzicie?
Wiem ze to neuroleptyk i nie powinno sie go ćpać, ale po wrzuceniu z koleżanką po trzy było bardzo miło.
Dostaliśmy to od starego osiedlowego pijako/ćpuna/schizofrenika.
fiziumiziu pisze: jest to dobrry lek, jesli jest sie naprawde powaznie choruym,zwykle dostaje sie go w szpitalu.
Hey ho, here we go
Ever so high.
Iwan pisze: fascynują mnie neuroleptyki
kroppka pisze: wypilem chyba z pol butelki tego gowna, nic rekraacyjnego , liczylem na jakiekolwiek uspokojenie, nic z tych rzeczy. Odradzam, porabalo mnie solidnie,starzy dobrze ze byli w domu zawiezli mnie do szpitala na odtrucie . BTW tydzien w tworkach na obserwacji z powodu nieudanej PS. To shit
alpra pisze: Skutki leczenia neuroleptykami w szpitalu psychiatrycznym]
Odsylam do watku: http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12830
Wchodzi w interakcje z wszystkim z czym się da po szlugach jest najgorzej a po alko miałem haluny, po tabace przechodzą po głowie ciary jak po czystym speedzie a po siupie na zwale słyszałem dziwne głosy ;P
Czy może po prostu w takiej sytuacji zastosować się do ulotki?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.