Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1709 / 11 / 0
Jaki jest najmocniejszy neuro, który kasuje? Za dużo mi myśli i rozkmin przez baniak przechodzi i szukam czegoś co by odciążyło tą głowe z chaosu. Olanzapina jest ok ale po dwóch, trzech dniach nie czuje jej już.

Korekta nazwy tematu. | STR88
  • 1180 / 5 / 0
Ale dojebałeś, "za dużo mam myśli i chcę siekierę" hhe. Siekery walą aktywni schizofrenicy, co mają na prawdę ostro najebane.

Chlorprothixen, próbuj 30mg wyciszy cie i będziesz zdolny do działania yako takyego. Po większej ilości możesz być niedodziałający, a funkcjonować yakoś trzeba?
Ostatnio zmieniony 29 października 2013 przez kowalskii, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1709 / 11 / 0
%-D

Chlorprothixen za słaby dla mnie, nawet halo jest za słaby :cheesy: Potrzebuje siekiery i tyle :-p
Co biorą Ci co łażą jakby dostali młotem w łeb i cieknie im z ust?
  • 190 / 4 / 0
Haloperidol?
  • 625 / 28 / 0
Jeśli haloperidiol nie daje rady to chyba będzie potrzebny SPECJALISTA
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
  • 216 / 6 / 0
no to kurwa trifluoroperazyna
tylko kto ci to wypisze? xD
  • 79 / / 0
Duldidaj szukasz nie tam gdzie powinieneś. Jak masz rozkminy i za duzo myśli którym towarzyszą negatywne emocje to szukaj antydepresantu po którym z automatu włączy się zadowolenie i wyjebanie na problemy a nie neurole które zbijajaą dopamine serotonine i noradrenaline po których osoba z depresją czuje się jeszcze gorzej a jak już napierdalasz takie siekiery jak haloperidol to sam z siebie robisz zakminione negatywnie warzywo. Jak masz shize to klozapina tylko krew trzeba badać.
  • 606 / 8 / 0
Ne spodziewałem się takiego tematu nawet na hypie %-D to już wyższy poziom wtajemniczenia

Jak długo w ogóle brałeś neurolepy? One z czasem przestają działać jak dawiej a amen i poszukiwanie siekier to strata czasu
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
  • 115 / 3 / 0
duldidaj pisze:
Jaki jest najmocniejszy neuro, który kasuje? Za dużo mi myśli i rozkmin przez baniak przechodzi i szukam czegoś co by odciążyło tą głowe z chaosu. Olanzapina jest ok ale po dwóch, trzech dniach nie czuje jej już.
....odpowiadam.. carmadiazepina czy inaczej neurotop 300 mg...robi robote po przedawkowaniu 10razy .. UWAGA ZERO GRAWITACII ,nara... edytuje; wszamałem 10 pastylek neurotop 300 reterd.......siekło po 12h....grubo..lece..dzban te sprawy.. ctd
  • 98 / / 0
Sprobuj rispoleptu, zacznij od dawki 2 mg a skoncz na 6 mg albo i nawet na 8 mg %-D , dobrze powinno zniwelowac mysli, nawet i az za bardzo.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.