Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Co do nikotyny to brałem tylko hapé, było ok, ale i tak zalecam przetestowanie najpierw mniejszej dawki.
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
scalono - łysy
Dobra jednak mocniejszy napar z żeń-szenia (półtorej łyżki na 45 minut) i mocna czarna herbata sypana już dają jakieś efekty, ale nadal nie jest to jakieś bardzo mocne, choć czuć lekkie pobudzenie, przynajmniej u mnie. A wie ktoś czy można brać dexa podczas picia eleuterokoka, a jak nie to ile czekać po ostatnim naparze?
Wpadłem na to myśląc o możliwości użycia go do podbijania działania amfetaminy w dawkach terapeutycznych, ale jak sam kiedyś pisałem nie jest to mądry pomysł. Ciężko się domyślić jaki będzie efekt i czy z czasem np. nie nasili się co mogłoby poskutkować niemiłą niespodzianką. Podejrzewam że działanie zredukowało by wymagane dawki trzy- lub nawet pięciokrotnie. Rozsądek jednak odradza. Ciężko też stwierdzić jakie stężenie związków aktywnych jest w korzeniu jaki posiadamy.
Osobiście mam jeszcze sporo nalewki którą dawniej zrobiłem i może przetestuję ją w przerwie od silniejszych stymulantów.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.