Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 370 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Halik »
Poza tym, o ile sie orientuje DOB jest najslabsza fenetylamina z serii DOx, wiec jako taka jest malo warta uwagi substancja ;)
Na własnej stypie można robić już tylko jedno.
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
  • 2497 / 49 / 0
Za to DOM zapowiada sie strzałem w dziesiątkę. Nic tylko znowu szykować czas na całodobowe tripy ;)
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2009 przez la dupa, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 462 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
Wg mnie DOB jest jednym z silniejszych z serii DOx, 3mg już nieźle wymiata. DOM jest raczej jednym ze słabszych dawki startowe zaczynają się od jakiś 5mg, ale za to chyba najbardziej psychodeliczna substancja z tej rodzinny.
  • 370 / 21 / 0
Oczywiscie chodzi mi o efekty jakie dana substancja moze wywolac, nie o dawkowanie. DOM mimo dawkowania wiekszego niz inne DOx jest w stanie wywolac mocniejsze efekty, i w tym kontekscie mialem na mysli DOB jako najslabsza forme tych fenetylamin ;) Z reszta nie same efekty sa miara substancji - ja np przedkladam DOI nad DOC, mimo ze ten drugi przewyzsza efektami DOI. A czemu to napisze jak kogos to najwyzej zainteresuje, bo spadam ogladac film :P
</3
  • 213 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: biscuit »
Mnie to interesuje Halik - napisz jak się film skończy :)
Żyjemy w kraju, gdzie ksiądz pojawia się wcześniej niż karetka pogotowia.
  • 370 / 21 / 0
Wyglada to tak, ze na mnie (i na moich znajomych, wiec moze na wiekszosc ludzi?) DOI dziala lepiej niz DOC pod wzgledem emocjonalno-komunikatywnym. Zauwazalny jest wzrost wrazliwosci i empatii miejscami przypominajacy nawet stan po MDMA (ale oczywiscie bez przesady). W polaczeniu z dlugoscia dzialania tej substancji, wydaje sie ona byc wrecz stworzona do dlugotrwalego przebywania ze znajomymi, rodzina czy najblizsza osoba. Tak dla przykladu - gdy bylem na DOI udalo mi sie pierwszy raz w zyciu prawdziwie poplakac ze szczescia, i to bylo niesamowite doswiadczenie. Takze ze swojej strony polecam ;)
</3
  • 213 / 2 / 0
No to paluchy lizać :D

Empatia to mój ulubiony stan ze wszystkich, które dragi mogą zaoferować. Tylko skąd wezmę same DOI.. Mam tylko w mixie na papierze (doc+doi+df) :(
  • 370 / 21 / 0
a po co ci takie miksowane papiery?
</3
  • 213 / 2 / 0
Mnie sie nie pytaj co za debil je nasączał..

Ja wolalbym miec czyste zwiazki i sobie ew samemu miksować, ale tylko coś takiego ostatnio kupiłem. Nie mam adresu do żadnego sprawdzonego sklepu z RC więc kupuje co akurat ktoś ze znajomych przywozi.
  • 370 / 21 / 0
A w ogole slyszalem ze poznaniu sprzedaja takie miksowane papiery. Ciekawe z jakiej racji :cheesy:
</3
ODPOWIEDZ
Newsy
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu

Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.

Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia

W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".