Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
Raczej nie ma sensu brac tego pojedynczo. W mixach moglaby dodac fajnego podkladu poniewaz otoczenie bylo takie lekko bajkowe i basniowe.
Wejście psychicznie jest niewyczuwalne, dopiero falowanie zwraca uwagę. Fizycznie bez większych dyskomfortow oprócz dziwnego uczucia w żołądku, które po czasie można zignorowac, nie jest tak straszne.
OEVy to falowanie, wyostrzenie barw, nic więcej. CEVow spektakularnych nie doświadczylem, jedynie jakieś labirynty, wzorki.
Sfera psychiczna zostaje nienaruszona, czysta jak łza i trzezwa. Muzyka brzmi trochę lepiej.
Bylem w stanie zasnąć około godziny 8, noc z głowy.
Zrenice reagują na światło, w ciemnejszych pomieszczeniach oczy jak pinc złoty. Mama nie zauważy po godzinie snu.
Żałuję tylko, że brałem w nocy w domu. Na dworze w słoneczny dzień w lesie było by pewnie fajniej. Spróbuję niedługo, bo zostało mi 50mg.
Nie wiem czy to spowodowane TMA-6,czy innym czynnikiem, ale mam niezła srake dzisiaj.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.