Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1893 / 182 / 0
Jak wypada 2-FMA w porównaniu z MPA? Miks z etylofenidatem ma sens czy nie za bardzo?
  • 89 / 4 / 0
nie polecam tej substancji na kolokwia czy egzaminy, człowiek myśli że mózg działa na 200% ale tak na prawdę pisze się wolniej (chociaż dokładniej) i zawiesza się nad pytaniem na 5min. z egzaminów wychodziłem ostatni i wyrabiałem się na styk
Uwaga! Użytkownik stonedfox nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Mógł by ktoś porównać tą substancję do normalnej witaminy A?
Jest jakieś podobieństwo ?
Nie występują po tym jakieś chore jazdy?

16 wrz 2023 - fuzja postów - d5

Dopiero co jebłem pierwszą krenie tego środka, poszło 120 w klame.
Od zrodlo:)
Opłacało się :)
Więcej niż 100-150 w klame nie polecam zarzucać, gdyż strasznie gryzie ale to normalne przy fluorze.
Substancja jak najbardziej na tak :)
Polecam tym którzy lubią masło :)
Elo

wycieto zrodlo - Fj.
Spoiler:
  • 62 / / 0
Re: 2-FMA
Nieprzeczytany post autor: JUNG »
PalTo piszesz,że "opłacało sie" i polecasz ale z jakiego konkretnie powodu?
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
and I'm all out of bubblegum
  • 2 / / 0
Polecam bo nie męczy bani, jest czysta bania i nutka euforii na początku, przy dorzutkach tez jest ciekawie.
Wszystko jest dla ludzi, jaa polecam :)
Fetomierze!!:D
Spoiler:
  • 89 / 4 / 0
apeluję żeby nie oceniać związku na fazie tylko po. :-)
do nauki czy pracy dużo bardziej mi podpasował dobry polski władek. 2fma ma te plusy że jest legalna i nie rozszerza bardzo źrenic ale jakbyście porównali sobie np. przez 2h robili zadania matematyczne na tym i na tym to po władku dużo szybciej to idzie. w 2-FMA wyraźnie czuć rc-chemię i że ryje serce.
Uwaga! Użytkownik stonedfox nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 168 / / 0
A co Ty do matury się uczysz? :D
2-FMA to najsłabszy stymulant jaki próbowałem.
  • 1971 / 457 / 4
stonedfox pisze:
apeluję żeby nie oceniać związku na fazie tylko po. :-)
do nauki czy pracy dużo bardziej mi podpasował dobry polski władek. 2fma ma te plusy że jest legalna i nie rozszerza bardzo źrenic ale jakbyście porównali sobie np. przez 2h robili zadania matematyczne na tym i na tym to po władku dużo szybciej to idzie. w 2-fma wyraźnie czuć rc-chemię i że ryje serce.
podpisuje się pod tym... zwały kardio minusuja bardzo ten związek.
Nawet branie od czasu do czasu - nie przebije skupienia na władku.
Jeżeli ktoś chce usilnie mieć LEGALNY związek w razie potrzeby - egzamin itp - mogę polecić ale uważać z dawkami.
DXM
  • 336 / 4 / 0
DuchPL pisze:
Jeżeli ktoś chce usilnie mieć LEGALNY związek w razie potrzeby - egzamin itp - mogę polecić ale uważać z dawkami.
Wg. mnie nawet do pracy czy nauki lepiej sprawdzi się 2-FA anieżeli 2-FMA.
  • 1095 / 34 / 0
Porównajcie 2-FA do 2-FMA .
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.