Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Jest jakieś podobieństwo ?
Nie występują po tym jakieś chore jazdy?
16 wrz 2023 - fuzja postów - d5
Dopiero co jebłem pierwszą krenie tego środka, poszło 120 w klame.
Od zrodlo:)
Opłacało się :)
Więcej niż 100-150 w klame nie polecam zarzucać, gdyż strasznie gryzie ale to normalne przy fluorze.
Substancja jak najbardziej na tak :)
Polecam tym którzy lubią masło :)
Elo
wycieto zrodlo - Fj.
and I'm all out of bubblegum
Wszystko jest dla ludzi, jaa polecam :)
Fetomierze!!:D
do nauki czy pracy dużo bardziej mi podpasował dobry polski władek. 2fma ma te plusy że jest legalna i nie rozszerza bardzo źrenic ale jakbyście porównali sobie np. przez 2h robili zadania matematyczne na tym i na tym to po władku dużo szybciej to idzie. w 2-FMA wyraźnie czuć rc-chemię i że ryje serce.
stonedfox pisze:apeluję żeby nie oceniać związku na fazie tylko po. :-)
do nauki czy pracy dużo bardziej mi podpasował dobry polski władek. 2fma ma te plusy że jest legalna i nie rozszerza bardzo źrenic ale jakbyście porównali sobie np. przez 2h robili zadania matematyczne na tym i na tym to po władku dużo szybciej to idzie. w 2-fma wyraźnie czuć rc-chemię i że ryje serce.
Nawet branie od czasu do czasu - nie przebije skupienia na władku.
Jeżeli ktoś chce usilnie mieć LEGALNY związek w razie potrzeby - egzamin itp - mogę polecić ale uważać z dawkami.
DuchPL pisze: Jeżeli ktoś chce usilnie mieć LEGALNY związek w razie potrzeby - egzamin itp - mogę polecić ale uważać z dawkami.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.