Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 456 / 22 / 0
Nie długo :P długo się nie utrzymują rzeczy u mnie :p miesiąc? Chyba że to juz za długo : )
"One, Two....Rabbit's Coming for You...
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
  • 692 / 70 / 0
Wszystkie pozytywne opinie pochodza od klientow sklepu z dewocjonaliami. No a on ponoc mial 4fa zamiast 2fa. Tez zwracalem w swoich postach w tym temacie uwage na silne dzialanie 5ht,

Wycięłam nazwę sklepu. MrRabbit,
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 34 / / 0
@MrRabbit i jak tam testujesz? Zamierzasz? Czekam na sprawozdanie :)
  • 179 / 9 / 0
Jak sądzicie co jest lepsze do zwiększenia motywacji podczas nauki 3-FA czy 2-FA?
  • 954 / 51 / 0
Kurwa kawa. Oba zbyt rekreacyjne. Odpuść sobie naukę na fazie.
  • 179 / 9 / 0
Kawa drogi kolego nic już nie daje. Jestem weteranem w tego rodzaju wspomagaczach. Próbowałem już wielu rzeczy np. 4F-MPH i wykorzystałem jego potencjał. Robiłem nawet przerwy co niewiele dało. Dlatego zastanawiam się co by tu jeszcze wypróbować.

Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat - WRB
  • 549 / 54 / 0
Czy w ogole da sie to gdzies zakupic w jakims zagranicznym shopie na terenie ue, w pl nie zanisi sie zebedzie, jak cos priv
  • 45 / 8 / 0
W mojej ocenie ani 3-FA czy 2-FA nie nadają się do nauki.

Jedyne, co rzeczywiście wpłynęło na mój poziom zapamiętywania (kawa, yerba itp. nie działają już na mnie), to Phenibut w dawkach ok. 600 mg (200 mg co 1,5-2h) + po każdym wrzuceniu Yohimina 2,5mg tabs.

Nie daje to jakiegoś speeda, stymulacji, że nie można usiedzieć na miejscu, ale pomaga się meeega skupić i skoncentrować na materiale.

Szczególnie, jeśli macie dużo teorii do zapamiętania (biologia, medycyna itp.).
  • 9326 / 1809 / 2
Ta fenibut
Tzn 2fa dziala bardziej motywujaco.
Lepsze to do pracy niz do nauki, choc prywatnie nigdy do nauki nie wrzucalem.

Jednak stawiam stowe, ze minimalna dawka i skupienie sie (nie kurwa na 5 rzeczach na raz) daloby pożądany efekt.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 5071 / 867 / 0
Tak sobie przypomniałem. Ale to był rc. Jeden z najlepszych. Sort wolnościowy. Wykurw w kosmos -krajôwa mogła lizać pięty 😎 Pamiętam godzinne harce na głośnikach w klubie.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.