Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
Wycięłam nazwę sklepu. MrRabbit,
Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat - WRB
Jedyne, co rzeczywiście wpłynęło na mój poziom zapamiętywania (kawa, yerba itp. nie działają już na mnie), to Phenibut w dawkach ok. 600 mg (200 mg co 1,5-2h) + po każdym wrzuceniu Yohimina 2,5mg tabs.
Nie daje to jakiegoś speeda, stymulacji, że nie można usiedzieć na miejscu, ale pomaga się meeega skupić i skoncentrować na materiale.
Szczególnie, jeśli macie dużo teorii do zapamiętania (biologia, medycyna itp.).
Tzn 2fa dziala bardziej motywujaco.
Lepsze to do pracy niz do nauki, choc prywatnie nigdy do nauki nie wrzucalem.
Jednak stawiam stowe, ze minimalna dawka i skupienie sie (nie kurwa na 5 rzeczach na raz) daloby pożądany efekt.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.