Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Mianowicie, ile zarzucić w bęben 4-FMA żeby było dobrze? Waga: 82kg. Doświadczenie z amfetaminami niewielkie, lecz całkiem, całkiem bawiłem się ketonami i bawię.
Ja też planuję za pare tygodni sobie wrzucić i na bombkę będę wrzucać około 200mg.
4FMA wspominam bardzo fajnie.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
02 kwietnia 2021Narkone pisze: Jakbyś przeczytał kilka stron wcześniej to byś miał już jakąś opinie.
Ja też planuję za pare tygodni sobie wrzucić i na bombkę będę wrzucać około 200mg.
22 kwietnia 2021kofel pisze:JAKBYŚ zauważył dawkowanie 4-FMA nie ma aż tak odważnego jak proponujesz. Jeszcze ktoś zarzuci tak kretyńskie i się i zwiesi się w psychiatryku. Z własnej głupoty. Ty rób co chcesz Jeśli za własny hajs i własną wiedzą. ;).02 kwietnia 2021Narkone pisze: Jakbyś przeczytał kilka stron wcześniej to byś miał już jakąś opinie.
Wrzucałem takie właśnie dawki przy takiej właśnie wadze i wyobraź sobie nikt się nie zwiesił i w psychiatryku nie wylądował. Dawkowanie zalecane od vendorow jest nawet 135mg w zwyż, wiec jak chcesz się wieszać to proszę bardzo, tylko nie za moje podatki.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.